Talisca yine gündemde! Hangi takıma transfer olacak?

Talisca yine gündemde! Hangi takıma transfer olacak?

Al-Nassr'ın yıldızı Anderson Talisca için Türkiye veya Arap liglerine transfer iddiaları ortaya atıldı. Brezilyalı futbolcunun sakatlığı sebebiyle sezonu kapatmasının ardından gelecek sezon için transfer gündemi hareketlendi.

Spor

19.05.2024, 21:54

Anderson Talisca, gelecek sezon için Türkiye veya Arap liglerinden birine transfer olabilir. Suudi Arabistan basınında ortaya atılan iddiaya göre, Talisca'nın Al-Nassr'dan ayrılma olasılığı gündemde.

Osmaniyespor Diyarbekirspor kupa maçı neden yarıda kaldı? Osmaniyespor Diyarbekirspor kupa maçı neden yarıda kaldı? Haberi Görüntüle

TÜRKİYE İDDİASI

Suudi basınından gelen haberlere göre, Talisca'nın sakatlık sebebiyle sezonu kapamasının ardından yeni sezonda Türkiye veya Arap liglerinden birine transfer olabileceği konuşuluyor. Al-Nassr'ın yeni sezonda kadrosunu yeniden yapılandırma amacıyla Kevin De Bruyne transferi için çalışmalar yürüttüğü ve Talisca ile yollarını ayırabileceği belirtiliyor.

Hasan Arat taraftara seslendi: Konyaspor maçında büyük sürpriz Hasan Arat taraftara seslendi: Konyaspor maçında büyük sürpriz Haberi Görüntüle

SÖZLEŞME DETAYI

Brezilyalı futbolcunun Al-Nassr ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon Al-Nassr formasıyla 25 maça çıkan Talisca, 25 gol ve 4 asistle önemli bir performans sergiledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading