Yandex Metrica

Temsilcilerimizin Avrupa Ligi fikstür çekimi ne zaman açıklanacak?

Temsilcilerimizin Avrupa Ligi fikstür çekimi ne zaman açıklanacak?

Temsilcilerimiz Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi rakipleri belli oldu. Turnuvada ülkemizi temsil edecek takımlardan Fenerbahçe ikinci, Galatasaray üçüncü ve Beşiktaş dördüncü torbadan kuraya girdi. Peki, Avrupa Ligi fikstür çekimi ne zaman?

Spor

31.08.2024, 18:12

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Lille'ye elenerek Avrupa Ligi'nde mücadele edecek. Sarı lacivertlilerin lig aşamasında Manchester United (İngiltere), Slavia Prag (Çekya) (D), Olimpik Lyon (Fransa), AZ Alkmaar (Hollanda) (D), Union Saint-Gilloise (Belçika), Midtjylland (Danimarka) (D), Athletic Bilbao (İspanya) ve Twente (Hollanda) (D) ile eşleşti.

Galatasaray ise UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys'a elenerek mücadeleye Avrupa Ligi'nde devam etmeye hak kazandı. Sarı kırmızılıların rakibi Tottenham (İngiltere), Ajax (Hollanda) (D), PAOK (Yunanistan), AZ Alkmaar (Hollanda) (D), Dinamo Kiev (Ukrayna), Malmö (İsveç) (D), Elfsborg (İsveç) ve RFS (Letonya) (D) oldu.

Beşiktaş ise lig aşamasında Eintracht Frankfurt (Almanya), Ajax (Hollanda) (D), Maccabi Tel Aviv (İsrail), Olimpik Lyon (Fransa) (D), Malmö (İsveç), Bodo/Glimt (Norveç) (D), Athletic Bilbao (İspanya) ve Twente (Hollanda) (D) ile mücadele edecek.

Oosterwolde'den ayrılık kararı! Fenerbahçe yönetimine iletti Oosterwolde'den ayrılık kararı! Fenerbahçe yönetimine iletti Haberi Görüntüle

AVRUPA LİGİ FİKSTÜR ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Maçların oynanacağı tarih 31 Ağustos’ta açıklanacak.

Metin Öztürk'ten Fenerbahçe'ye sert gönderme: Çakma 5. yıldızdan utanırken... Metin Öztürk'ten Fenerbahçe'ye sert gönderme: Çakma 5. yıldızdan utanırken... Haberi Görüntüle

İLK MAÇLAR NE ZAMAN OYNANACAK?

Liglerdeki ilk maçlar 25/26 Eylül tarihlerinde oynanacak.

Bu maçlar sonunda puan tablosuna göre en iyi ilk 8 takım Son 16 Turu’na direkt olarak kalacak.

9. ve 24. sıra aralığı ise Son 16’ya kalmak için play-off oynayacak.

Lig tablosunda 25. sıranın altındaki takımlar ise Avrupa Ligi’nden elenecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading