TFF Başkan adayları kimler? TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu mu olacak?

TFF Başkan adayları kimler? TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu mu olacak?

Türkiye Futbol Federasyonu'nunda başkanlık yarışı için heyecan dorukta. Başlan adayları ise TFF tarafından resmen açıklandı. Mevcut Başkan Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu arasında yapılacak olan seçimi kimin kazanacağı merak konusu. Süper Lig kulüplerinin büyük bir kısmı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu desteklediği iddia edildi. Peki TFF Başkan adayları kimler? TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu mu olacak?

Spor

12.07.2024, 16:08

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı 18 Temmuz'da yapılacak seçimle belli olacak. Seçimde adaylık başvuruları kabul edilen isimler ise belli oldu. İbrahim Ethem HACIOSMANOĞLU, Mehmet BÜYÜKEKŞİ ve Servet YARDIMCI TFF Başkanlık sçeimlerinde yarışacak. Servet Yardımcı'nın adaylıktan çekildiğini açıklamasıyla İbrahim Hacıosmanoğlu ile Mehmet Büyükekşi arasında başkanlık yarışı olacak. İki adaylı seçimde TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu mu olacak?

Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? Haberi Görüntüle

TFF BAŞKAN ADAYLARI KİMLER?

TFF'den yapılan resmi duyuruda başkanlık adaylığı için gerekli koşulları tamamlamış isimler açıklandı. Buna göre "İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Mehmet Büyükekşi ve Servet Yardımcı" başkan adaylığı için yarışmaya hak kazandı. Ancak Servet Yardımcı adaylıktan çekildiğini açıklamıştı. Buna göre seçim İbrahim Hacıosmanoğlu ve Mehmet Büyükekşi arasında geçecek.

Galatasaray Elfsborg maçı şifresiz mi, hangi kanalda? Galatasaray Elfsborg maçı şifresiz mi, hangi kanalda? Haberi Görüntüle

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU TFF'NİN YENİ BAŞKANI MI OLACAK?

Yardımcı'nın çekilmesiyle TFF Başkanlığı için İbrahim Hacıosmanoğlu ve Mehmet Büyükekşi yarışacak. Başta Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Mehmet Büyükekşi'yi desteklemeyecek olması İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkanlık için yarışta elini güçlendiriyor. Pek çok kulüp daha önce Mehmet Büyükekşi'yi istifaya davet etmişti. Bakalım TFF seçim sonuçlarına göre hangi aday başkan seçilecek.

Merih Demiral'ın heykeli Bozkurt selamıyla Bolu'da yükseldi! Merih Demiral'ın heykeli Bozkurt selamıyla Bolu'da yükseldi! Haberi Görüntüle

ANADOLU KULÜPLERİ'NDEN HACISOMANOĞLU'NA DESTEK

Trabzonspor Kulübü İbrahim Hacıosmanoğlu'nu destekleyen kulüplerin başında geliyor. Trabzonspor, İstanbulspor, Akçaabat Sebat Gençlik, 1461 Trabzon FK, Nazilli, Aliağa, Denizlispor, Mazıdağı, Pendikspor, Tuzlaspor, Sakaryaspor, Van, Adanaspor, Tepecikspor ve Muşspor, seçimlerde İbrahim Hacıosmanoğlu'nu destekliyor. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun seçimde şansının oldukça yüksek olduğu tahmin ediliyor.

Manchester United gözünü kararttı: iki milli yıldız oyuncu için 100 Milyon Euro'yu gözden çıkardı Manchester United gözünü kararttı: iki milli yıldız oyuncu için 100... Haberi Görüntüle

DELEGE DAĞILIMI NASIL?

TFF genel kurulunda oy kullanacak olan delegelerin dağılımında en büyük güç Süper Lig ekiplerinde. 304 delegenin dağılımı şöyle: Süper Lig-133, TFF 1. Lig- 36, TFF 2. Lig- 37, TFF 3. Lig-54, Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu- 10, Profesyonel Futbolcular Derneği-1, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği1, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği- 1, Engelli Spor Federasyonları- 1, FIFA veya UEFA İcra Kurulu Üyeleri- 2,FIFA veya UEFA Komiteleri Görevlileri- 2, eski TFF Başkanları: 11, En çok uluslararası maç yöneten FIFA hakemi- 5, 50’den fazla Milli Olan Futbolcu- 5, en fazla milli takım teknik direktörlüğü yapanlar-5.

Kerem Aktürkoğlu hangi takımda, kaç gol attı? Kerem Aktürkoğlu hangi takımda, kaç gol attı? Haberi Görüntüle

TFF BAŞKANLIK SEÇİMİ NE ZAMAN?

TFF Başkanlık seçimi 18 Temmuz Perşembe günü yapılacak. Seçimde yarışmaya hak kazanan üç isim açıklandı. Bunlar; İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Mehmet Büyükekşi ve Servet Yardımcı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading