Yandex Metrica

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan ayağının tozuyla ilk icraat: Yabancı kuralını değiştiriyor

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan ayağının tozuyla ilk icraat: Yabancı kuralını değiştiriyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, göreve geldikten sonra ilk icraatlarından biri olarak yabancı kuralında değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

Spor

20.07.2024, 23:27

Mehmet Büyükekşi'yi 5 oy farkla geride bırakarak TFF başkanlık seçimini kazanan İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF'nin yeni başkanı oldu. Yeni başkan Hacıosmanoğlu'nun göreve başlamasıyla birlikte TFF'deki yapılanmada nasıl değişiklikler olacağı merak konusu oldu.

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi maç tarihleri ne zaman? Hangi maçlar evde, hangi maçlar deplasmanda? Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi maç tarihleri ne zaman? Hangi maçlar evde,... Haberi Görüntüle

YABANCI KURALINDAKİ DEĞİŞİKLİK

Sabah'ta yer alan habere göre, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ilk icraatlerinden biri yabancı kuralında değişiklik yapmak olacak.

  • Mevcut durum: Önceki yönetim döneminde yabancı oyuncu sayısı 12'ye indirilmişti.
  • Yeni plan: Hacıosmanoğlu, yabancı oyuncu sayısını yeniden 14'e çıkarmayı planlıyor.

Bu değişikliğin, Hacıosmanoğlu'nun ilk yönetim kurulu toplantısında oylamaya sunulacağı belirtiliyor.

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun göreve geldikten sonraki bu ilk icraatları, Süper Lig'de önemli değişikliklere yol açacak gibi görünüyor. Özellikle yabancı oyuncu sayısının artırılması, kulüplerin kadro planlamasında esneklik sağlayacak. Ayrıca, 

Beşiktaş'ta üzen sakatlık! Sahalardan uzun süre uzak kalabilir Beşiktaş'ta üzen sakatlık! Sahalardan uzun süre uzak kalabilir Haberi Görüntüle

KULÜP BAŞKANLARININ PFDK'YA SEVKİ

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ayrıca, "Kulüp başkanlarının PFDK'ya sevkini yasaklayacağız" açıklamasıyla ilgili olarak talimat değişikliğine gitmeyi planladığı ifade ediliyor. Bu hamle, kulüp başkanlarının Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilmesini önlemeye yönelik bir düzenleme olacak.

Kulüp başkanlarının PFDK'ya sevk edilmesinin önlenmesi, yönetim ile kulüpler arasındaki ilişkileri yeniden şekillendirebilir.

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading