Yandex Metrica

Sitede Ara

TFF seçiminde ortalık karıştı! İbrahim Hacıosmanoğlu yerinden kalktı ve...

TFF seçiminde ortalık karıştı! İbrahim Hacıosmanoğlu yerinden kalktı ve...

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın başlangıcında yapılan Divan Başkanlığı seçiminde salonda gerginlik çıktı. TFF başkan adaylarından İbrahim Hacıosmanoğlu seçim itiraz etti fakat karar değişmemiş oldu.

Spor

18.07.2024, 15:06

Türkiye Futbol Federasyonu yeni başkanını seçmek için Ankara'da bir araya geldi. Ankara'daki Olağan Seçimli Mali Genel Kurul toplantısı saat 11'de start almasının ardından 274 delegenin katıldığı kurulun henüz başında gerginlik seviyesi arttı yükseldi.

Medina ile anlaşma tamam! Fenerbahçe, Boca Juniors'a yeni teklif yaptı Medina ile anlaşma tamam! Fenerbahçe, Boca Juniors'a yeni teklif yaptı Haberi Görüntüle

SALONDA GERİLİM ARTTI

Genel Kurul Divan Başkanlığı için Mehmet Baykan ve Murat Sancak öne çıkan isimler olarak belirlendi. Mehmet Baykan, TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın Divan Başkanı olarak ilan edilmesinin ardından, TFF başkan adaylarından İbrahim Hacıosmanoğlu ve ekibi bu duruma itirazda bulundu.

Ferdi Kadıoğlu'ndan yıkan haber: Sakatlandı: bir süre sahalarsa olamayacak Ferdi Kadıoğlu'ndan yıkan haber: Sakatlandı: bir süre sahalarsa olamayacak Haberi Görüntüle

OYLAMA TEKRARLANDI

Hacıosmanoğlu ve ekibinin itirazlarının ardından açık oylama tekrarlandı ve 84 oy alan Murat Sancak'a karşı 146 oy alan Mehmet Baykan, tekrardan Divan Başkanı seçildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading