Yandex Metrica

Sitede Ara

TFF'den açıklama: Yayın ihalesinin süresi uzatıldı

TFF'den açıklama: Yayın ihalesinin süresi uzatıldı

Türkiye Futbol Federasyonu, yayın ihalesi sürecinde önemli bir değişikliğe giderek evrak teslim süresini bir hafta uzattı. Detaylar haberimizde.

Spor

30.01.2024, 15:25

Türkiye Futbol Federasyonu, Yayın İhale Komisyonu tarafından alınan bir kararla, yayın ihalesi için gerekli dokümanları teslim alma süresini bir hafta uzattı.

Muslera'dan Galatasaray'a kötü haber! UEFA'dan tecrübeli eldivene ağır ceza: Hangi maçlarda oynayamayacak? Muslera'dan Galatasaray'a kötü haber! UEFA'dan tecrübeli eldivene ağır ceza: Hangi... Haberi Görüntüle

EVRAK SÜRESİ UZATILDI

Yayın ihalesi için belirlenen evrak teslim süresi, önceki tarihi 26 Ocak 2024'ten bir hafta uzatarak 2 Şubat 2024 saat 17.00 olarak belirlendi.

Mourinho'dan 'Talisca'yı alalım' diyen yönetime beklenmedik yanıt Mourinho'dan 'Talisca'yı alalım' diyen yönetime beklenmedik yanıt Haberi Görüntüle

İHALE DEVAM EDİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu, 2024-2025, 2025-2026 ve 2026-2027 futbol sezonlarına ait TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig Müsabakaları Yayın Hakları ihalesinin sürecinin devam ettiğini belirtti.

Yapılacak ihalenin, İhale Genel Şartnamesi ve her bir pakete ilişkin Özel Şartnamelere uygun olarak kapalı teklif ve pazarlık usulüyle gerçekleşeceği vurgulandı.

Tekliflerin değerlendirilmesi sürecinin ardından, ihalenin 29 Şubat tarihine kadar tamamlanması hedefleniyor.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu Haberi Görüntüle

4 YERLİ, 4 YABANCI KULÜP İLGİ GÖSTERDİ

Açıklamada, şu ana kadar 4 yerli kurumun ihale dosyasını aldığı ve 4 yabancı kurumun da ihale sürecine ilgi gösterdiği bilgisine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading