Yandex Metrica

TFF'den yabancı futbolcu fon bedelleri açıklaması

TFF'den yabancı futbolcu fon bedelleri açıklaması

TFF, Süper Lig'de yeni sezonda kadrolarında bulundurdukları yabancı oyuncu sayısına göre kulüplerden alınacak fon paylarını açıkladı. 01.01.2002 ve sonrası doğumlu yabancı oyuncular için fon bedeli alınmayacak. Kulüplerden alınan fon payı, altyapılar için kullanılacak.

Spor

20.06.2024, 15:21

Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'de yeni sezonda kadrolarında bulundurdukları yabancı oyuncu sayısına göre kulüplerden alınacak fon paylarıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Açıklamaya göre; 1 Ocak 2002 ve sonrası doğumlu yabancı oyuncular için fon bedeli alınmayacak. Kulüplerden alınan fon payı ise altyapılar için kullanılacak.

Türkiye gruptan lider çıkar mı? Türkiye kaç gol atarsa lider olur? Türkiye gruptan lider çıkar mı? Türkiye kaç gol atarsa lider... Haberi Görüntüle

TFF'DEN AÇIKLAMA

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Transfer ve tescil döneminin bitiminde 12’den fazla sayıda yabancı uyruklu futbolcu ile sözleşmesi bulunan Süper Lig Kulüplerinin, bu futbolcuların her biri için ilave 1.000.000-TL alt yapı fon bedelini, transfer ve tescil döneminin bitimini müteakip Federasyon’a ödemeleri zorunludur."

Süper Lig’de Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğu olmayan futbolcu tescillerinden alınacak fon bedelleri şu şekilde;

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading