TFF'nin Süper Kupa kararı: Galatasaray Fenerbahçe maçının oynanacağı tarih ve stadyum belli oldu!

TFF'nin Süper Kupa kararı: Galatasaray Fenerbahçe maçının oynanacağı tarih ve stadyum belli oldu!

Süper Kupa dedikodularının ardı arkası kesilmiyor... TFF, 29 Aralık 2023 tarihinde ertelenen Galatasaray- Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finalinin tarihini ve nerede oynanacağını açıkladı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Kupa tarihinin belli olmasınına ardından bir açıklama yaptı.

Spor

23.03.2024, 11:08

Suudi Arabistan'da 29 Aralık 2023 tarihinde oynanacak olan Galatasaray- Fenerbahçe Süper Kupa finali çıkan olumsuzluklardan dolayı ileri bir tarihe ertelenmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Kupa finalinin oynancağı tarih ve yer hakkında açıklama yapacağını duyurmuştu. Maçın yeri ve tarihi hakkında sıcak bir gelişme yaşandı.

Lale Cander kimdir, neden istifa etti? Lale Cander kimdir, neden istifa etti? Haberi Görüntüle

SÜPER KUPA İÇİN PLANLANAN TARİH

Mehmet Özcan, TFF'ninSüper Kupa’yı 3 Nisan günü, Şanlıurfa’da oynatmayı planladığını ifade etti. Özcan, sosyal medya paylaşımında, “Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Riyad'da oynanmayan Süper Kupa için TFF’nin düşündüğü tarih ve stat: 3 Nisan-Şanlıurfa…” ifadelerini kullandı.

Sarı laciverte hasta o anlasanıza! İrfan Can kalıyor! Sarı laciverte hasta o anlasanıza! İrfan Can kalıyor! Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ'TAN SÜPER KUPA AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Süper Kupa’nın oynanacağı tarih hakkında, "Süper Kupa maçı için önce 28 Şubat dendi ama o tarihten vazgeçildi. Süper Kupa finali, seçimden sonra nisan ayı içerisinde oynanacak. TFF bir türlü bu takvimi belirleyemedi" demişti.  Bu konuda gözler TFF’nin yapacağı açıklamaya çevrildi.

Kahveci, Montella'yı topa tuttu! Kenan Yıldız İddiası! Kahveci, Montella'yı topa tuttu! Kenan Yıldız İddiası! Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Suudi Arabistan’da Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanması planlanan Süper Kupa finalinin, takımların Mustafa Kemal Atatürk’ü anan pankartlar ve formalarla çıkmak istemesi üzerine ev sahibi organizatörlerle yaşanan anlaşmazlık yüzünden iptal edilip ileri bir tarihe ertlenmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading