Yandex Metrica

Sitede Ara

TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ilk mesajını verdi!

TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ilk mesajını verdi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, göreve geldikten sonra yaptığı ilk açıklamada, futbolun sorunlarını futbol ailesiyle birlikte çözeceklerini belirtti.

Spor

18.07.2024, 18:57

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, başkanlık görevine başlamasının ardından ilk açıklamasını yaptı. Hacıosmanoğlu, "Oldu bittiye getirmeyeceğiz. Biz federasyonuz, kurallara uyacaksınız demeyeceğiz. Futbolun sorunlarını futbolun aileleri ile birlikte çözeceğiz." ifadelerini kullandı. Hacıosmanoğlu, futbolun sorunlarını çözmek için tüm futbol ailesi ile işbirliği içinde hareket edeceklerini vurguladı.

Ertuğrul Doğan'dan flaş Bankalar Birliği açıklaması: Resmi olarak çıkacağız Ertuğrul Doğan'dan flaş Bankalar Birliği açıklaması: Resmi olarak çıkacağız Haberi Görüntüle

KARDEŞLİK VE ADALET VURGUSU

İlk mesajında kardeşlik ve adalet vurgusu yapan Hacıosmanoğlu, "İlk önce kardeşliği yayacağız. Oldu bittiye getirmeyeceğiz. Biz federasyonuz, kurallara uyacaksınız demeyeceğiz. Futbolun sorunlarını futbolun aileleri ile birlikte çözeceğiz. Yükümüz ağır, sorumluluğu çok ama ilkelerimiz belli. Adil ve adaletli bir şekilde futbolu yöneteceğiz." dedi.

Abdullah Avcı'dan çarpıcı açıklamalar: Taraftara sesleniyorum! Abdullah Avcı'dan çarpıcı açıklamalar: Taraftara sesleniyorum! Haberi Görüntüle

UZLAŞI VE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE YÖNETİM

Hacıosmanoğlu, göreve başladıkları andan itibaren tüm futbol ailesi ile birlikte uzlaşı ve işbirliği içinde hareket edeceklerini belirtti. "Biz Mecnun başkanla yola çıkarken formalarımızı çıkardık. Futbol son dönemde kaosa uğradı." diyen Hacıosmanoğlu, futbolun son dönemde yaşadığı krizleri çözmek için kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti.

Milli Takım'ın maçı ne zaman ve hangi takımla oynanacak? Milli Takım'ın maçı ne zaman ve hangi takımla oynanacak? Haberi Görüntüle

"İNSANLAR BENİ KALBİMDEN KONUŞTUĞUM İÇİN SEVİYOR"

Konuşmasında samimiyetle hareket edeceğini dile getiren Hacıosmanoğlu, "Elimde iki tane ufak kağıt vardı, halimle, kalbimden konuştum. İnsanlar beni o yüzden seviyor." dedi. Bu sözleriyle Hacıosmanoğlu, görevi süresince dürüstlük ve samimiyetle hareket edeceğinin altını çizdi.

Şampiyonlar Ligi kura çekiminde bir ilk! Ronaldo, ödül alacak Şampiyonlar Ligi kura çekiminde bir ilk! Ronaldo, ödül alacak Haberi Görüntüle

YENİ DÖNEMDEN BEKLENTİLER

İbrahim Hacıosmanoğlu’nun başkanlık dönemi, Türk futbolunda yeni bir sayfa açma ve sorunları çözme yolunda atılacak adımlarla şekillenecek. Hacıosmanoğlu’nun açıklamaları, Türk futbolunun yeniden yapılandırılması ve adil bir yönetim anlayışının benimsenmesi açısından büyük önem taşıyor.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading