Yandex Metrica

Tolgay Arslan Japonya'yı salladı! Golleriyle şov yaptı

Tolgay Arslan Japonya'yı salladı! Golleriyle şov yaptı

Eski Beşiktaş ve Fenerbahçe oyuncusu Tolgay Arslan, yeni takımı Sanfrecce Hiroshima'da çıktığı ikinci maçta oyuna sonradan girerek attığı iki golle takımına galibiyeti kazandırdı.

Spor

11.08.2024, 18:26

Tolgay Arslan, Japonya J1 Ligi'nde Sanfrecce Hiroshima formasıyla gösterdiği performansla adından söz ettiriyor. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu, geçtiğimiz ay Avustralya'nın Melbourne City takımından transfer olduğu Sanfrecce Hiroshima'da çıktığı ikinci maçta yıldızlaştı.

Transfer rekoru kırıldı! FIFA rakamları duyurdu Transfer rekoru kırıldı! FIFA rakamları duyurdu Haberi Görüntüle

TOLGAY'DAN İKİ GOL

Japonya J1 Ligi'nin 26. haftasında Sanfrecce Hiroshima, Cerezo Osaka'yı ağırladı. Mücadelede sonradan oyuna dahil olan Tolgay Arslan, attığı iki golle takımını 2-0'lık galibiyete taşıdı. Teknik direktörlüğünü Türkiye'de Galatasaray, Eskişehirspor ve Karabükspor'da da görev yapmış olan Michael Skibbe'nin yaptığı Sanfrecce Hiroshima, bu galibiyetle puanını 46'ya çıkardı ve lider Machida'nın sadece 4 puan gerisinde 3. sıraya yerleşti.

Karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan tecrübeli orta saha oyuncusu, 63. dakikada oyuna girerek 78 ve 85. dakikalarda kaydettiği gollerle takımına 3 puanı getiren isim oldu. Bu performansıyla Tolgay Arslan, Japon futbolseverlerin büyük beğenisini kazandı.

Bu sonuçla Sanfrecce Hiroshima, şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürürken, Cerezo Osaka 38 puanla 6. sırada kaldı. Tolgay Arslan'ın bu etkileyici performansı, Japonya'da büyük yankı uyandırırken, takımına da moral verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading