Yandex Metrica

Sitede Ara

Trabzon'da Bozok krizi! Hem gözden düştü, hem de elde kaldı

Trabzon'da Bozok krizi! Hem gözden düştü, hem de elde kaldı

Trabzonspor'da beklentilerin altında kalan Umut Bozok, teknik direktör Abdullah Avcı tarafından gözden çıkarıldı. Ancak deneyimli forvet için henüz bir talip çıkmadı ve bordo-mavililer oyuncuyu bonservis bedeli olmadan bırakmak istemiyor.

Spor

27.08.2024, 17:07

2021-22 sezonunda Kasımpaşa formasıyla Süper Lig’de gol kralı olan Umut Bozok, büyük umutlarla Trabzonspor’a transfer olmuştu. Bordo-mavililer, 27 yaşındaki golcü için 2 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmıştı. Ancak, Umut Bozok, Trabzonspor’daki performansıyla beklentilerin altında kaldı ve teknik direktör Abdullah Avcı tarafından gözden çıkarıldı.

Arda Güler derin bir oh çekecek! Kabus bitti o İtalyan gidiyor: Yükseliş dönemi başlıyor! Arda Güler derin bir oh çekecek! Kabus bitti o İtalyan... Haberi Görüntüle

TRANSFERİ İÇİN TALİP YOK

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Umut Bozok’un menajeri, oyuncusu için uzun süredir yeni bir takım arayışında olsa da şu ana kadar somut bir teklif gelmedi. Trabzonspor, deneyimli golcüyü bonservis geliri elde etmeden bırakmak istemiyor, ancak oyuncuya talip çıkmaması kulübü zor durumda bırakıyor.

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi kadrosu belli oldu! 4 isim kesik yedi Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi kadrosu belli oldu! 4 isim kesik yedi Haberi Görüntüle

UMUT BOZOK'UN SÖZLEŞMESİ VE MAAŞI

Trabzonspor ile sözleşmesinin son yılına giren Umut Bozok, 2024-25 sezonu için Karadeniz temsilcisinden 36 milyon 750 bin TL garanti ücret alacak. Kulüp, oyuncunun transferinden elde edilecek gelirle bütçesine katkı sağlamak istese de, şu ana kadar bu konuda bir ilerleme kaydedilmiş değil. Bu durum hem Trabzonspor’un mali planlamasını zora sokuyor hem de oyuncunun geleceği belirsizliğini koruyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading