Yandex Metrica

Sitede Ara

Trabzonspor bombayı patlatıyor! İspanya'dan geliyor

Trabzonspor bombayı patlatıyor! İspanya'dan geliyor

Trabzonspor, Atletico Madrid'in deneyimli stoperi Stefan Savic'i yeniden gündemine aldı. Savic'in istediği ücrette indirime gitmesiyle birlikte transferin kısa sürede netlik kazanması bekleniyor.

Spor

19.07.2024, 14:54

Trabzonspor, transfer çalışmalarında savunma hattına takviye yapmak için harekete geçti. Bordo-mavililer, daha önce de ilgilendikleri Atletico Madrid forması giyen deneyimli stoper Stefan Savic'i yeniden gündemine aldı.

9 Eylül Türkiye- İzlanda maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? 9 Eylül Türkiye- İzlanda maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?... Haberi Görüntüle

SAVIC ÜCRETİNDE İNDİRİME GİTTİ

Fanatik'te yer alan habere göre, Trabzonspor, transfer dönemi başlamadan önce Stefan Savic ile görüşmeler yapmıştı. O dönem yüksek maaş talebinde bulunan futbolcu, bu beklentisinde indirime giderek bordo-mavililerin ilgisini yeniden çekti.

Nuri Şahin'den muazzam başlangıç! Dortmund'u uçurdu Nuri Şahin'den muazzam başlangıç! Dortmund'u uçurdu Haberi Görüntüle

ATLETICO MADRID'DEN KOLAYLIK

Stefan Savic'in bir kulüple anlaşması durumunda, Atletico Madrid cephesi 1 yıllık sözleşmesinin feshi için kolaylık sağlayacak. Bu durumda, Trabzonspor'un Savic'e 2+1 yıllık bir sözleşme teklif edeceği belirtildi. Bordo-mavililerin, bu transferi kısa süre içerisinde sonuçlandırması bekleniyor.

Galatasaray'dan sürpriz transfer: Young Boys'lu Hadjam... Galatasaray'dan sürpriz transfer: Young Boys'lu Hadjam... Haberi Görüntüle

SAVIC'İN KARİYERİNDEKİ BAŞARILAR

Stefan Savic, Atletico Madrid formasıyla önemli başarılara imza atmış bir oyuncu. Deneyimli stoper, İspanyol ekibiyle La Liga şampiyonluğu ve UEFA Avrupa Ligi zaferleri yaşamıştı. Savic'in tecrübesi ve liderlik özellikleri, Trabzonspor'un savunma hattına büyük katkı sağlayacak.

Türk futbolunda inanılmaz kayıp! Trabzonspor'un eski yıldızı 39 yaşında hayatını kaybetti Türk futbolunda inanılmaz kayıp! Trabzonspor'un eski yıldızı 39 yaşında hayatını... Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR'UN HEDEFLERİ

Trabzonspor, bu transferle birlikte savunma hattını güçlendirmeyi ve ligde iddialı bir konuma gelme planları içerisinde. Savic'in tecrübesi ve oyun bilgisi, bordo-mavililerin hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol oynayacak. Taraftarlar, bu transferin gerçekleşmesini büyük bir sabırsızlık içinde heyecanla bekliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading