Yandex Metrica

Sitede Ara

Trabzonspor fanatiği baba oğlunu futbolcu yapmaya kararlı: Evi yıkıp dökmesin diye ona özel halı saha yaptı

Trabzonspor fanatiği baba oğlunu futbolcu yapmaya kararlı: Evi yıkıp dökmesin diye ona özel halı saha yaptı

Bartın’da yaşayan İsa Fındık, pandemi döneminde futbolcu oğlunun antrenmanlarını aksatmaması için evinin yanına kapalı bir halı saha yaptı. 14 yaşındaki Burak Fındık, Sergio Ramos gibi bir futbolcu olma hayaliyle her gün bu sahada antrenman yapıyor.

Spor

12.09.2024, 18:30

Bartın’da ikamet eden 36 yaşındaki İsa Fındık, futbol tutkunu oğlu Burak’ın pandemi sürecinde futbol okuluna gidememesi üzerine evinin yanına kapalı bir halı saha yapma kararı aldı. Yaklaşık 15 bin TL harcayarak 65 metrekarelik garaj alanını 2 ay içerisinde kapalı bir sahaya dönüştüren Fındık, oğlunun antrenmanlarına kaldığı yerden devam etmesini sağladı. Sahanın dışına Türk bayrağı ve "İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu" sloganını asan Fındık, Trabzonspor’un dev logosunu da evinin dış duvarına çizdirerek, bu tutkuyu evinin her yerine yansıttı.

Beşiktaş'tan İstanbul'a gelmeye korkan İsrail takımına net mesaj: Seve seve gelecekler Beşiktaş'tan İstanbul'a gelmeye korkan İsrail takımına net mesaj: Seve seve... Haberi Görüntüle

EVİ DAĞITMASIN DİYE HALI SAHA YAPTI

Trabzonspor’a olan fanatik bağlılığıyla tanınan İsa Fındık, pandemi sürecinde oğlunun evde futbol oynarken evin lamba ve camlarını kırdığını belirterek, bu duruma bir çözüm bulmak amacıyla halı saha inşa ettiğini dile getirdi. Fındık, “Oğlum evde sürekli futbol oynuyordu, evi zarar görmesin diye böyle bir saha yaptım. Şimdi burada hem antrenman yapıyor hem de saatlerce futbol oynuyor. Sahaya çıkması için evden dışarıya çıkmasına gerek yok, balkondan direkt sahaya girebiliyor” dedi.

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a sert yanıt: Şaklabanlığa soyunmayın! Trabzonspor'dan Beşiktaş'a sert yanıt: Şaklabanlığa soyunmayın! Haberi Görüntüle

AMATÖR LİG VE SPOR LİSESİ BAŞARISI

Burak Fındık ise halı sahada düzenli antrenman yapmasının meyvelerini toplamaya başlamış durumda. Şu anda amatör ligde mücadele eden Yeni Bartınspor’da forma giyen genç futbolcu, Kastamonu Spor Lisesi’ni kazanarak spor kariyerini profesyonel adımlarla sürdürüyor. Haftanın 3 günü takımıyla, diğer günler ise kendi sahasında bireysel antrenmanlar yapan Burak, futbolcu olma hayaline emin adımlarla ilerliyor.

Türk sporunun acı kaybı: Milli basketbolcu İlkan Karaman trafik kazasında hayatını kaybetti Türk sporunun acı kaybı: Milli basketbolcu İlkan Karaman trafik kazasında... Haberi Görüntüle

İDOLÜ SERGIO RAMOS

14 yaşındaki Burak Fındık, hayalinin İspanyol futbolcu Sergio Ramos gibi ünlü bir savunma oyuncusu olmak olduğunu belirtti. Sol stoper ve defansif orta saha pozisyonlarında görev aldığını ifade eden genç yetenek, Trabzonspor ve Türk Milli Takımı’nda forma giymek istediğini vurguladı. "Ramos’u çok seviyorum ve onun gibi olmak istiyorum" diyen Burak, hedeflerine ulaşmak için her gün düzenli olarak antrenmanlarına devam ettiğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading