Yandex Metrica

Trabzonspor forvetini buldu! İşte karar verilen isim

Trabzonspor forvetini buldu! İşte karar verilen isim

Gelecek sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, yaz transferi dönemi başlar başlamaz harekete geçti. Santrafor bölgesine takviye yapmaya hazırlanan Fırtına, Onuachu için Southampton kulübüne yeni bir teklif yaparken Ukrayna'nın elenmesi sonrası Yaremchuk ile de son bir temas daha kuracak.

Spor

29.06.2024, 16:06

Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Karadeniz ekibi, birçok bölge için transfer çalışmalarını başlattı.

Eksik görülen stoper, orta saha ve forvet bölgesi için temaslarını sıklaştıran Trabzonspor'un gündeminde geçen sezonki golcüsü Paul Onuachu ve Ukraynalı forvet Yaremchuk yer alıyor. 

Paul Onuachu'yu kiralamak için yapılan görüşmelerden istediği sonucu alamayan bordo mavililer, 30 yaşındaki yıldızın bonservisini elinde tutan Southampton ile son bir kez daha görüşme ayarlayacak.

Mert Müldür'den sonra sıra Hakan Çalhanoğlu'nda: Önünde ciddi rakipler var Mert Müldür'den sonra sıra Hakan Çalhanoğlu'nda: Önünde ciddi rakipler var Haberi Görüntüle

YAREMCHUK İÇİN TEKRAR MASAYA OTURACAK

Trabzonspor yönetimi Paul'un dışında en fazla istediği isim Roman Yaremchuk. Forvetin transferi için EURO 2024 öncesi Club Brugge ile masaya oturan ve belli bir mesafe kat eden Karadeniz ekibi, yıldız oyuncunun şampiyona sonrası karar vermek istemesi nedeniyle beklemeye geçmişti.

Ukrayna'nın elenmesi üzerine tekrar masaya oturacak olan Trabzonspor, transferi sonuçlandırmaya çalışacak.

Son dakika: Trabzonspor, 5 futbolcunun transferini KAP'a bildirdi Son dakika: Trabzonspor, 5 futbolcunun transferini KAP'a bildirdi Haberi Görüntüle

8 MİLYON EURO'YA TAMAM DEDİ

Belçikalı gazeteci Tavolieri'nin haberine göre; Fırtına, Yaremchuk'un kulübü Brugge ile 8 milyon euro'ya anlaştığını fakat oyuncu ile henüz el sıkışmadığını iddia etti.

Tavolieri, "Trabzonspor, Yaremchuk için 8 milyon euro civarında kalıcı transfer konusunda anlaşmaya vardı. Ama Yaremchuk ile Trabzonspor arasında hâlâ bir anlaşma sağlanamadı. 3+1 yıllık teklif masada dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading