Yandex Metrica

Trabzonspor gol atmayı unuttu! Yerel basın sert eleştirdi: Fırtına'dan eser yok

Trabzonspor gol atmayı unuttu! Yerel basın sert eleştirdi: Fırtına'dan eser yok

Süper Lig'de henüz golle tanışamayan Trabzonspor, son 6 resmi maçında yalnızca 1 gol atarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Yerel basın, Fırtına'nın performansını sert bir şekilde eleştirdi.

Spor

02.09.2024, 16:52

Trabzonspor, Süper Lig’in 2024-25 sezonuna hayal kırıklığı yaratan bir başlangıç yaptı. Sezonun ilk haftasında deplasmanda Sivasspor ile 0-0 berabere kalan bordo-mavililer, 4. hafta mücadelesinde Eyüpspor ile de golsüz eşitlikle sahadan ayrıldı. Son 6 resmi maçında sadece 1 gol atabilen Trabzonspor, Süper Lig'de henüz gol sevinci yaşayamayan takımlar arasında yer alıyor.

Fenerbahçe, Guardiola'nın göklere çıkarttığı yıldızı istiyor: Ferdi'nin yerine 50 milyon euroluk bek Fenerbahçe, Guardiola'nın göklere çıkarttığı yıldızı istiyor: Ferdi'nin yerine 50 milyon... Haberi Görüntüle

FORVET ARAYIŞLARI SÜRÜYOR

Transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala, Trabzonspor özellikle forvet hattındaki eksiklikleri gidermek için yoğun bir çaba harcıyor. Karadeniz ekibi, Süper Lig’in 2. haftasını BAY geçtiği için bu süreçte oynama fırsatı bulamamıştı. Ayrıca Avrupa Ligi maçları nedeniyle 3. hafta Kayserispor ile oynanması gereken maç ileri bir tarihe ertelendi.

Trabzonspor, milli ara sonrası sahasında oynayacağı Beşiktaş maçına odaklanırken, gol yollarındaki sorunu çözmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzonspor'dan flaş sakatlık açıklaması! Enis Destan'a ne oldu? Trabzonspor'dan flaş sakatlık açıklaması! Enis Destan'a ne oldu? Haberi Görüntüle

YEREL BASINDAN SERT MANŞETLER

Trabzon yerel basını, takımın performansını manşetlerine taşıdı ve eleştirilerini sert bir dille dile getirdi:

Karadeniz Gazetesi: Allah bize Eyüp sabrı versin

Taka Gazetesi: Fırtına’dan eser yok

Kuzey Ekspres Gazetesi: Bu takımda ağır işçilik var

Günebakış Gazetesi: Çıldırtan sessizlik

Sonnokta Gazetesi: Bu fırtına tat vermiyor

Yerel basın, takımın hücumdaki etkisizliğini sorgulayan manşetlerle Trabzonspor’a yönelik eleştirilerini açıkça ortaya koydu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading