Yandex Metrica

Trabzonspor golcüsünü buldu! İlk temas kuruldu

Trabzonspor golcüsünü buldu! İlk temas kuruldu

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da transfer hareketliliği devam ediyor. Kadrosunu güçlendirmek için eksik mevkilere yoğunlaşan bordo mavililer Schalke 04 forması giyen golcü Kenan Karaman ile ciddi şekilde ilgilendiği öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor

01.07.2024, 16:26

Gelecek sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da yaz transfer döneminin başlamasıyla hereketlilik arttı.

İddialı kadro kurmayı hedefleyen bordo mavililer, eksik mevkiler için hazırladıkları liste doğrultusunda temaslara geçmeye başladı.

Fırtına, yerli oyuncu rotasyonunu genişletmek amacıyla Schalke 04 formasıy giyen 30 yaşındali milli futbolcu Kenan Karaman ile ciddi şekilde ilgilendiği öne sürüldü.

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Edin Dzeko iki yıllık teklifi kabul etti Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Edin Dzeko iki yıllık teklifi kabul etti Haberi Görüntüle

31 MAÇA ÇIKTI

Bu sezon 31 maça çıkan Karaman, 14 gol ve 9 asistilk performans sergileyerek dikkat çekti.

Konyaspor'dan transfer hamlesi: hedef 10 numara Konyaspor'dan transfer hamlesi: hedef 10 numara Haberi Görüntüle

SCHALKE O4'ÜN İSTEDİĞİ BONSERVİS BEDELİ

Schalke 04, Golcü futbolcu için ilk etapta 3 milyon Euro'luk bonservis bedeli belirledi ancak Trabzonspor, bu bedeli daha uygun bir seviyeye düşürmek için görüşmelerini sürdürdüğü kaydedildi.

Öte yandan transfer süreci devam ederken Kenan Karaman'a Rus ekiplerinden  Lokomotiv Moskova'nın da ilgi gösterdiği belirtiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading