Yandex Metrica

Trabzonspor, St. Gallen karşısında nasıl tur atlar? İşte ihtimaller…

Trabzonspor, St. Gallen karşısında nasıl tur atlar? İşte ihtimaller…

UEFA Konferans Ligi'nde Trabzonspor, St. Gallen ile rövanş mücadelesine çıkıyor. İlk maçın golsüz tamamlanmasının ardından bordo-mavililer, gruplara kalmak için sahada galibiyet arayacak. Peki Trabzonspor, hangi skorlarda tur atlar?

Spor

29.08.2024, 18:36

UEFA Konferans Ligi'nde grup aşamasına kalmak isteyen Trabzonspor, İsviçre'de oynanan ilk maçta St. Gallen ile golsüz berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte tüm gözler rövanş maçına çevrildi. Trabzonspor'un tur atlaması için gerekli olan şartlar, futbolseverler tarafından büyük bir merakla takip ediliyor.

Portekiz'de Portekiz'de "Türko" çılgınlığı! Kerem Aktürkoğlu ülkeyi resmen salladı Haberi Görüntüle

RÖVANŞ MAÇINDA HEDEF: GALİBİYET

Trabzonspor, rövanş maçında galip gelerek gruplara kalma şansını elde etmek istiyor. İsviçre’deki ilk maçın ardından Trabzon’da oynanacak olan bu mücadelede, Trabzonspor için birçok senaryo bulunuyor. Bordo-mavililer, alacakları herhangi bir galibiyetle UEFA Konferans Ligi’nde gruplara kalmayı garantileyecek. Bu noktada, skorun önemi büyük. Trabzonspor’un kazanacağı her türlü galibiyet skoru, tur atlamasını sağlayacak.

Mourinho'nun Ferdi Kadıoğlu'na sunduğu teklif ortaya çıktı! Eğer kalsaydı... Mourinho'nun Ferdi Kadıoğlu'na sunduğu teklif ortaya çıktı! Eğer kalsaydı... Haberi Görüntüle

BERABERLİK DURUMUNDA NE OLUR?

Rövanş maçında beraberlik halinde, mücadele uzatmalara gidecek. Uzatmalarda da eşitlik bozulmazsa, turu geçen takımı penaltı atışları belirleyecek. Ancak, St. Gallen’in olası bir galibiyeti durumunda ise Trabzonspor'un Avrupa macerası sona erecek.

Millilerde hedef ilk galibiyet! İşte Montella'nın İzlanda'yı yıkacak muhtemel 11'i Millilerde hedef ilk galibiyet! İşte Montella'nın İzlanda'yı yıkacak muhtemel 11'i Haberi Görüntüle

TARİHİ BAŞARILAR VE İSTATİSTİKLER

Trabzonspor, Avrupa arenasında bugüne kadar 154 maça çıktı ve bu karşılaşmaların 56’sını galip tamamladı. 60 karşılaşmada ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Bordo-mavililer, Avrupa kupaları play-off turlarında 9 kez mücadele etti ve bunların 3’ünde gruplara kalma başarısı gösterdi.

Son dakika... Yılın transferi gerçekleşti! Galatasaray, Victor Osimhen'i KAP'a bildirdi Son dakika... Yılın transferi gerçekleşti! Galatasaray, Victor Osimhen'i KAP'a bildirdi Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR'UN TUR ATLAMASI İÇİN KAZANMASI GEREKİYOR

Trabzonspor’un UEFA Konferans Ligi’ne katılabilmesi için St. Gallen karşısında herhangi bir galibiyet alması yeterli olacak. Trabzonspor taraftarları, takımlarının bu kritik maçta galibiyet elde ederek, Avrupa’da yoluna devam etmesini umuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading