Yandex Metrica

Sitede Ara

Trabzonspor taraftarına tribün yasağı geldi! Artık yer almayacak...

Trabzonspor taraftarına tribün yasağı geldi! Artık yer almayacak...

Süper Lig devlerinden Trabzonspor taraftarına tribün yasağı geldi. Papara Park'ta bu sezon taraftar gruplaro Maraton (Doğu) tribünde yer almayacak. İşte detaylar...

Spor

28.08.2024, 13:26

UEFA Konferans Ligi play-off turunda mücadele eden Trabzonspor, 29 Ağustos Perşembe günü saaat 20.00'de rakibi St. Gallen ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray'dan İtalya çıkarması: Roma'nın yıldızını almaya gittiler Galatasaray'dan İtalya çıkarması: Roma'nın yıldızını almaya gittiler Haberi Görüntüle

TRİBÜN YASAĞI

Trabzonspor taraftarına yasak geldi. 

Bordo mavililerin taraftar grupları arasında yer alan VİRA'dan yapılan açıklamada, 

"Kulübümüz tarafından grubumuza yapılan bilgilendirmede, güvenlik tedbirleri gerekçesiyle Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nün Maraton (Doğu) tribünde taraftar grubu olmaması yönünde karar aldığı, bu yöndeki bilgilendirmenin kulübümüze tebliğ edildiği, dolayısıyla bu tribündeki kombinelerimizin iptal edileceği ve kale arkası tribünlerinden birine transfer sağlanacağı tarafımıza iletilmiştir.

An itibariyle de sezon başından bu yana yer aldığımız, kombine organizasyonumuzu gerçekleştirdiğimiz doğu tribün J blok’un St Gallen maçı genel satışına açıldığını, kombinelerimizin iptal edildiğini takip etmekteyiz.

Söz konusu belirsizlik nedeniyle bu müsabakada tribün organizasyonumuzun olmayacağını üzülerek paylaşmak istiyoruz. Bu sezon bizimle olan, kombine organizasyonumuza katılan üyelerimizle gelişmeleri paylaşacağız" ifadelerine yer verildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading