Yandex Metrica
Reklam

Trabzonspor transferi her an duyurabilir! Onuachu'nun inadı kulübünü bezdirdi

Trabzonspor transferi her an duyurabilir! Onuachu'nun inadı kulübünü bezdirdi

Trabzonspor, Süper Lig'de iddialı bir transfer atağına hazırlanıyor. Karadeniz ekibi, Paul Onuachu'nun bonservisini alma konusunda Southampton ile sıkı pazarlıklarını sürdürüyor. İngiliz ekibinin 15 milyon euro'luk talebi ilk başta mümkün görünmese de, son gelişmeler Trabzonspor'un lehine dönüşmeye başladı.

Spor

02.07.2024, 17:55

Geçtiğimiz sezonu Trabzonspor formasıyla kiralık geçiren ve etkileyici performansıyla dikkatleri üzerine çeken Paul Onuachu'nun, yeniden Bordo-Mavili takıma dönme isteği, transfer sürecinde kritik bir rol oynuyor. TRT Spor'un haberine göre, Southampton'ın ilk baştaki sert tutumu yumuşamış durumda. Nijeryalı golcünün kararlılığı ve Trabzonspor'daki başarılı performansı, İngiliz kulübünü ikna etmekte etkili oldu.

Cenk Tosun uzatmalarda Çekya'yı yıktı Azerbaycan ordusu kendinden geçti Cenk Tosun uzatmalarda Çekya'yı yıktı Azerbaycan ordusu kendinden geçti Haberi Görüntüle

FORMÜLLER ÜZERİNDE YOĞUNLAŞILDI

Trabzonspor yönetimi, Onuachu transferi için çeşitli formüller üzerinde çalışıyor. Bonservis alma, satın alma opsiyonlu kiralama ve oyuncu takası gibi farklı seçenekler masada yer alıyor. Bu çerçevede, Karadeniz ekibinin Southampton ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlanması için çaba sarf ettiği belirtiliyor.

Ergün Ataman NBA'den teklif aldı mı? İşte Ataman'ın itirafı Ergün Ataman NBA'den teklif aldı mı? İşte Ataman'ın itirafı Haberi Görüntüle

GEÇEN SEZON PERFORMANSI

Paul Onuachu, geçtiğimiz sezonda Süper Lig'de 21 maçta forma giyerek 15 gol atıp 4 asist yaparak takımına önemli katkı sağlamıştı. 30 yaşındaki golcünün, Afrika Uluslar Kupası ve sakatlık nedeniyle kaçırdığı maçlar dikkate alındığında bu performansı oldukça etkileyici olarak değerlendiriliyor.

Southampton ise Paul Onuachu'yu Genk'ten 18 milyon euro karşılığında transfer etmiş ve halihazırda 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Ancak Trabzonspor'un kararlı tutumu ve oyuncunun isteği, transferin olumlu sonuçlanması için umut veriyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading