Trabzonspor vazgeçti ama fanatik baba vazgeçmedi! Oğluna "Bakasetas" adını verdi

Trabzonspor vazgeçti ama fanatik baba vazgeçmedi! Oğluna "Bakasetas" adını verdi

Trabzonspor taraftarı Yakup Sağır, hayranı olduğu futbolcu Anastasios Bakasetas’ın adını yeni doğan oğluna verdi. Sağır, oğluna "Baran Azat Bakasetas" ismini koyarak Trabzonspor tutkusunu bir adım ileri taşıdı.

Spor

02.10.2024, 15:46

Giresun’un Espiye ilçesinde yaşayan Trabzonspor taraftarı Yakup Sağır, futbol sevgisini oğlunun ismine yansıttı. 30 Eylül’de Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dünyaya gelen bebeğine, Trabzonspor’un eski yıldız oyuncusu Anastasios Bakasetas’ın ismini verdi. Sağır, eşi Nebahat Sağır’ın da onayını alarak oğluna "Baran Azat Bakasetas" adını koydu.

Sürpriz transfer iddiası: Beşiktaş, PSV'li yıldızın peşinde Sürpriz transfer iddiası: Beşiktaş, PSV'li yıldızın peşinde Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR SEVDASI, BAKASETAS HAYRANLIĞIYLA BİRLEŞTİ

23 yaşındaki Yakup Sağır, Trabzonspor’un hayatında çok önemli bir yer tuttuğunu belirterek, maç günlerinde her şeyi bir kenara bıraktığını söyledi. Sağır, Bakasetas’ın Kayserispor’a ve Başakşehir’e attığı unutulmaz gollerin kendisini Yunan futbolcuya hayran bıraktığını ifade etti. "Onun olmadığı maçları izlemek bile istemiyordum." diyen Sağır, futbolcunun Panathinaikos’a transfer olmasına rağmen kariyerini yakından takip ettiğini de dile getirdi.

Norveçli futbolcu İsrail'den gelen transfer teklifini reddetti: Kanlı para istemem Norveçli futbolcu İsrail'den gelen transfer teklifini reddetti: Kanlı para istemem Haberi Görüntüle

EŞİYLE BİRLİKTE KARAR VERDİLER

Yakup Sağır, oğluna Bakasetas ismini vermek istediğini uzun süredir düşündüğünü söylerken, eşi Nebahat Sağır da bu isteğe saygı gösterdiğini belirtti. Nebahat Sağır, oğlunun ikinci ismi olarak "Baran Azat"ı tercih ettiklerini ve ailece bu isimleri kabullendiklerini ifade etti.

Fırtına borçlarını sıfırladı! Trabzonspor Bankalar Birliği'nden çıkan ilk takım oldu! Fırtına borçlarını sıfırladı! Trabzonspor Bankalar Birliği'nden çıkan ilk takım oldu! Haberi Görüntüle

"BİZ ONA BAKASETAS DİYE HİTAP EDECEĞİZ"

Nebahat Sağır, eşinin Bakasetas ismine duyduğu sevgiyi bildiğini ve bu isteğine karşı çıkmadığını söyledi. Çocuklarına Bakasetas diye hitap etmek için kendilerini alıştırdıklarını belirten anne, "İsmin uzun olması nedeniyle çevredeki insanların nasıl hitap edeceğini tam bilemiyoruz ama biz Bakasetas diye sesleneceğiz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading