Yandex Metrica

Sitede Ara

Trabzonspor yeni golcüsü Simon Banza'ya kavuştu: İşte ilk sözleri

Trabzonspor yeni golcüsü Simon Banza'ya kavuştu: İşte ilk sözleri

Trabzonspor’un yeni transferi Simon Banza, Trabzon’a geldi. Havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan golcü futbolcu ''Burada olmaktan dolayı mutluyum. Trabzonspor transfer konusunda çok ilgiliydi. Benimde aynı şekilde Trabzonspor'un ilgisine o şekilde yanıtım oldu. Ben de gelmek için kararlıydım. Gollerimle katkıda bulunmak istiyorum. Beşiktaş maçına hazırım. Transfer süreci çok hızlı oldu diyebilirim.” dedi.

Spor

11.09.2024, 16:43

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Daha önce 1 yıllığına anlaşmaya varılan Simon Banza, Trabzon'a geldi.

Galatasaray'da başkanlık yarışı kızıştı! Eski başkan Ünsal Aysal topa girdi! Galatasaray'da başkanlık yarışı kızıştı! Eski başkan Ünsal Aysal topa girdi! Haberi Görüntüle

''BEŞİKTAŞ MAÇINA HAZIRIM''

Havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan golcü futbolcu ''Burada olmaktan dolayı mutluyum. Trabzonspor transfer konusunda çok ilgiliydi. Benimde aynı şekilde Trabzonspor'un ilgisine o şekilde yanıtım oldu. Ben de gelmek için kararlıydım. Gollerimle katkıda bulunmak istiyorum. Beşiktaş maçına hazırım. Transfer süreci çok hızlı oldu diyebilirim.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimini kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimini kabul etti Haberi Görüntüle

1 YILLIK ANLAŞMA

Simon Bokote Banza ile 1 yıllık anlaşma sağlayan Trabzonspor, transferi KAP'a bildirmişti. Yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcu Simon Bokote Banza'nın, Kulübümüze geçici transferi konusunda, Portekiz ekibi Braga ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Braga'ya kiralama bedeli olarak 2 milyon vro 3 taksit halinde ödenecektir." ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın devamında Banza ile 1 yıllık anlaşma sağlandığı yapılan anlaşmaya göre futbolcuya, 2024-2025 futbol sezonunda 1 milyon 160 bin avro garanti ücret ve 840.000 avro imza ücreti ödeneceği duyuruldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading