Yandex Metrica

Trabzonspor yeni golcüsünü Portekiz'de buldu! Geleceği tarih belli oldu

Trabzonspor yeni golcüsünü Portekiz'de buldu! Geleceği tarih belli oldu

Trabzonspor, forvet bölgesi için Braga’dan Simon Banza ile prensip anlaşmasına vardı. Banza, 1 sezon kiralık olarak Trabzonspor forması giyecek.

Spor

31.08.2024, 14:01

Avrupa defterini erken kapatan ve teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Uzun zamandır golcü arayışında olan bordo-mavili ekip aradığı ismi Portekiz'de buldu.

Braga ile sorunlar yaşayan Simon Banza, Trabzonspor'a gelmeyi kabul etti.

Kamuda alımlarında yeni dönem! Yeni sistem kuruluyor Kamuda alımlarında yeni dönem! Yeni sistem kuruluyor Haberi Görüntüle

PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI

Trabzonspor, Braga'nın forveti Simon Banza'nın transferi için oyuncu ve kulübüyle prensip anlaşmasına vardı. Braga'nın 18 milyon Euro değeri olan Demokratik Kongolu forveti Simon Banza, bundan sonra gollerini  bordo-mavili takım için atacak.

Yorgun kartal rahat kazandı! Spor yazarları Beşiktaş- Sivasspor maçı değerlendirdi Yorgun kartal rahat kazandı! Spor yazarları Beşiktaş- Sivasspor maçı değerlendirdi Haberi Görüntüle

BUGÜN İSTANBUL'A GELECEK

Simon Banza'nın bugün saat 18.30'da Braga'dan İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Oyuncu İstanbul'da sağlık kontrolüne katıldıktan sonra Eyüpspor maçı için İstanbul'da bulunan takımın kafilesine dahil edilecek ve takım arkadaşlarıyla tanışacak.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading