Yandex Metrica

Trabzonspor yeni teknik direktörünü resmen açıkladı: 5. Güneş dönemi başladı

Trabzonspor yeni teknik direktörünü resmen açıkladı: 5. Güneş dönemi başladı

Trabzonspor'un Abdullah Avcı ile yollarını ayırmasının ardında teknik di,rektörlük koltuğunu doldurmak için arayışını sonlandırdı. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın ofisinde gerçekleşen zirvede taraflar prensipte anlaşma sağladı ve Şenol Güneş'in Karedeniz ekibinin başına geçmesine karar verildi. Bu gelişme ile birlikte Trabzonspor'da 5. Şenol Güneş dönemi de başladı.

Spor

03.09.2024, 17:40

Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın ayrılmasının ardından teknik direktörlük koltuğunu devralacak ismi belirledi. Sabah gazetesinin haberine göre, bordo-mavililer, tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş ile prensipte anlaşmaya vardı. İki taraf arasında son detaylar üzerinde görüşmeler sonrası kulüpten açıklama geldi.

Trabzonspor'un paylaşımı şu şekilde;

TFF'den yabancı oyuncu kuralı hakkında ilk açıklama: Bir karar alacağız! TFF'den yabancı oyuncu kuralı hakkında ilk açıklama: Bir karar alacağız! Haberi Görüntüle

ŞENOL GÜNEŞ'İN 5. DÖNEMİ

Şenol Güneş, Trabzonspor'daki teknik direktörlük kariyerine 1988 yılında yardımcı antrenör olarak başlamış ve aynı yıl takımın başına geçmişti. Bu görevde ilk döneminde 36 maçta takımın başında sahaya çıkan Güneş, 1993'te yeniden yardımcı antrenör olarak Trabzonspor'a dönmüş ve bir kez daha takımın başına geçmişti. 1997 yılına kadar süren bu ikinci döneminin ardından, Antalyaspor ve Sakaryaspor'da görev alan Güneş, 2005 yılında üçüncü kez Trabzonspor'un başına geçmişti.

Şenol Güneş'in dördüncü Trabzonspor dönemi ise 2009-2013 yılları arasında gerçekleşmişti. Bu süreçte bordo-mavili takımı çalıştıran tecrübeli teknik adam, Trabzonspor'a önemli başarılar kazandırmıştı. Şimdi ise beşinci kez Trabzonspor'un teknik direktörlüğünü üstlenmeye hazırlanan Güneş, bordo-mavililerde bir kez daha görev alacak.

Arda Güler'in Şampiyonlar Ligi karşılaşması için Türk hakem atandı Arda Güler'in Şampiyonlar Ligi karşılaşması için Türk hakem atandı Haberi Görüntüle

İLK MAÇ BEŞİKTAŞ'A KARŞI

Şenol Güneş'in Trabzonspor'un başında çıkacağı ilk maç, eski takımı Beşiktaş'a karşı olacak. Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Bu maç, hem Güneş hem de Trabzonspor için büyük bir önem taşıyor.

Şenol Güneş'in Trabzonspor'un başına geçmesi, bordo-mavili taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda. Deneyimli teknik direktörün Trabzonspor'a katacağı katkılar ve takımın geleceği merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading