Yandex Metrica

Trabzonspor'da flaş ayrılık! KAP açıklaması geldi

Trabzonspor'da flaş ayrılık! KAP açıklaması geldi

Trabzonspor, futbolcusu Taxiarchis Fountas ile ayrılığını Kamuoyu Aydınlatma Platformuna bildirerek anlaşmanın karşılıklı olarak feshedildiğini resmen açıkladı.

Spor

26.08.2024, 18:43

Trabzonspor, transfer dönemi sürerekken sürpriz bir gelişmeye imzayı attı. Bordo-mavililer Taxiarchis Fountas ile yolların ayrıldığını kamuoyuna duyurdu.

Ajax-Beşiktaş maçı ne zaman, şifresiz mi, hangi kanalda yayınlanacak? Ajax-Beşiktaş maçı ne zaman, şifresiz mi, hangi kanalda yayınlanacak? Haberi Görüntüle

KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA

Trabzonspor, Fountas ile sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini, "Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Taxiarchis Fountas arasındaki 16.08.2023 başlangıç ve 30.06.2025 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyecektir." sözleriyle açıkladı. 

Mauro Icardi ile Wanda Nara barıştı mı? Aylar sonra birlikte görüntülendiler Mauro Icardi ile Wanda Nara barıştı mı? Aylar sonra birlikte... Haberi Görüntüle

YABANCI KURALI

Bordo mavili kulüp, Fountas ile sözleşmenin karşılıklı olarak feshedilmesinin nedenine is değinilmedi. Süper Lig'de bu sene uygulanacak yabancı kuralına istinaden Trabzonspor'un bu hamleyi yaptığı zannediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading