Yandex Metrica

Trabzonspor'da gidecek oyuncuların listesi kabarıyor! 3 mü, 4 mü? Henüz karar verilemedi

Trabzonspor'da gidecek oyuncuların listesi kabarıyor! 3 mü, 4 mü? Henüz karar verilemedi

Trabzonspor, sezona istediği gibi başlayamayınca radikal değişiklikler yapmaya devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Bordo-Mavililer, kadroda da önemli değişikliklere hazırlanıyor. Trezeguet’nin ardından 3 oyuncunun daha gönderilmesi gündemde, bu sayı 4'e çıkabilir.

Spor

01.09.2024, 16:21

Trabzonspor, sezona beklenenden kötü bir başlangıç yapmasının ardından teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayırdı. Deneyimli teknik adamın sözleşmesi karşılıklı anlaşmayla feshedilirken, takımda yeni bir dönemin başlangıcı sinyali verildi.

Galatasaray ayrılığı resmen açıkladı: Sözleşmesi feshedildi Galatasaray ayrılığı resmen açıkladı: Sözleşmesi feshedildi Haberi Görüntüle

TREZEGUET KATAR YOLCUSU

Kadrodaki değişim sadece teknik ekipte kalmadı; yıldız futbolcu Trezeguet de Katar ekiplerinden Al-Rayyan'a kiralandı. Trabzonspor, bu hamle ile takımda geniş çaplı bir revizyona gideceğini gösterdi.

2024-2025 sezonu Süper Lig'e kimler transfer oldu? 4 büyüklerin imza attığı futbolcular... 2024-2025 sezonu Süper Lig'e kimler transfer oldu? 4 büyüklerin imza... Haberi Görüntüle

GÖNDERİLECEK İSİMLER BELİRLENİYOR

Fanatik’te yer alan habere göre, Trabzonspor'da üç futbolcunun daha takımdan ayrılması planlanıyor. Bu oyuncuların Stefano Denswil, Enis Bardhi ve Umut Bozok olduğu belirtiliyor. Ancak bu liste burada kalmayabilir; alınacak tekliflere bağlı olarak Edin Visca’nın da takımdan ayrılabileceği ifade ediliyor.

Türkiye, Dünya Kupası'na erken veda etti: eMilli Takım elendi Türkiye, Dünya Kupası'na erken veda etti: eMilli Takım elendi Haberi Görüntüle

ORTA SAHAYA OFANSİF TAKVİYE PLANI

Trabzonspor yönetimi, bu ayrılıkların ardından orta sahaya ofansif bir oyuncu transfer etmeyi planlıyor. Takımın yeniden yapılanma sürecinde, ofansif katkı sağlayacak bir ismin kadroya katılması, Bordo-Mavililer’in hücum hattındaki etkinliğini artırmayı hedefliyor.

Trabzonspor’da bu ayrılıkların ve yapılacak transferlerin, sezonun geri kalanındaki performans üzerinde nasıl bir etki yaratacağı ise merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading