Yandex Metrica

Trabzonspor'da Şenol Güneş zirvesi! Kritik görüşme sonrası son karar...

Trabzonspor'da Şenol Güneş zirvesi! Kritik görüşme sonrası son karar...

Trabzonspor'un başkanı Ertuğrul Doğan ve Şenol Güneş görüşmesinde takımın durumu masaya yatırıldı. Fifir alışverişi şeklinde geçen görüşme sonucu Ertuğrul Doğam'ın vereceği karar merak konusu oldu. 

Spor

03.09.2024, 13:05

Trabzonspor, kötü gidişahtın sonucunda teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayırma kararı aldı. Bu kararın ardından bordo mavili ekiple adı geçen Şenol Güneş hakkında sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın teknik direktör adayları arasında ilk sırada bulunan isim Şenol Güneş ile İstanbul'da bir araya geldi.

Son dakika: A Milli Takım'da büyük şok! Golcü futbolcu kadrodan çıkarıldı Son dakika: A Milli Takım'da büyük şok! Golcü futbolcu kadrodan... Haberi Görüntüle

ŞENOL GÜNEŞ'LE ZİRVE

Takvim'de yer alan haberde Başkan Doğan'ın tecrübeli hocayla takımın durumunu masaya yatırdığı ve şartları konuştuğu ortaya çıktı.

İkili görüşmede transfer hakkında da karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğu belirtildi. Güneş'in görevi kabul etmesi durumunda istediği taleplerin de burada konuşulduğu gelen bilgiler arasnda yer almaktadır. 

Görüşmenin ardından ne olacağı merakla beklenirken Şenol Güneş'in her zaman yuvası olarak gördüğü Trabzonspor'un geleceği hakkında önemli görüşler sunduğu ve Ertuğrul Doğan'ın da fikirlerini ilettiği öğrenildi.

Son dakika... A Milliler zafer için sahada: Galler-Türkiye maçında 11'ler belli oldu Son dakika... A Milliler zafer için sahada: Galler-Türkiye maçında 11'ler... Haberi Görüntüle

SON KARAR BAŞKANIN

Bordo Mavili kulübün başkanının yöneticileriyle konuşup son kararı vermesi bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading