Yandex Metrica

Trabzonspor'da Simon Banza ve Serdar Saatçı imzayı attı: İşte ilk sözleri

Trabzonspor'da Simon Banza ve Serdar Saatçı imzayı attı: İşte ilk sözleri

Trabzonspor, golcü futbolcu Simon Banza'yla 1 yıllık sözleşme imzaladı. Banza, "Burada olmaktan büyük gurur duyuyorum ve sahada elimden gelenin en iyisini yaparak bu güvene layık olmayı hedefliyorum." dedi. Bordo-mavili takıma imza atan Serdar Saatçı ise "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Yeni macera ve yeni hedeflerle birlikte Trabzonspor’uma ve takım arkadaşlarıma elimden gelen en iyi desteği vermeye çalışacağım. İnşallah bu sezonu en iyi şekilde geçirip güzel başarılar elde edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Spor

13.09.2024, 16:48

Teknik direktörlük görevine Şenol Güneş'i getiren Trabzonspor, transfer döneminin kapanmasına saatler kala yeni golcüsü ve savunmacısı ile resmi sözleşmeye imza attı.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada Simon Banza ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Gol makinesi geliyor! Nijeryalı forvetin transferi hız kazandı: Leblebi gibi gol atacak! Gol makinesi geliyor! Nijeryalı forvetin transferi hız kazandı: Leblebi gibi... Haberi Görüntüle

''BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUZ''

Transfere ilişkin konuşan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, şunları kaydetti;

"Trabzonspor olarak her zaman hedeflerimize uygun, mücadele ruhuna sahip oyuncuları kadromuza katmaya özen gösteriyoruz. Futbolcumuz Banza de bu oyunculardan birisiydi. Takımımıza önemli güç katacağına inandığımız bir oyuncumuz. Dolayısıyla camiamıza hayırlı, uğurlu olsun. Kendisinin başarılı bir sezon geçireceğine olan inancımız tam. Bu doğrultuda ben tekrar bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve Banza’ya da Trabzonspor’a hoş geldin diyorum." 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimini kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimini kabul etti Haberi Görüntüle

''ÇOK MUTLUYUM''

Simon Banza ise şu ifadeleri kullandı;

"Trabzonspor gibi büyük bir kulübe katıldığım için gerçekten çok mutlu ve heyecanlıyım. Bu kulübün tarihi, tutkusu ve taraftarlarının coşkusu beni çok etkiledi. Burada olmaktan büyük gurur duyuyorum ve sahada elimden gelenin en iyisini yaparak bu güvene layık olmayı hedefliyorum. Trabzonspor’un başarılarına katkıda bulunmak ve bu büyük ailenin bir parçası olmak için sabırsızlanıyorum."

Trabzonspor'un Braga'dan kadrosuna kattığı Simon Banza, bordo-mavililerde 17 numaralı formayı giyecek.

Ballon d'Or ne zaman, adaylar listesinde kimler var? Listede Arda Güler detayı... Ballon d'Or ne zaman, adaylar listesinde kimler var? Listede Arda... Haberi Görüntüle

SERDAR SAATÇI: GÜZEL BAŞARILAR ELDE EDECEĞİZ

Bordo-mavili takıma imza atan Serdar Saatçı ise "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Yeni macera ve yeni hedeflerle birlikte Trabzonspor’uma ve takım arkadaşlarıma elimden gelen en iyi desteği vermeye çalışacağım. İnşallah bu sezonu en iyi şekilde geçirip güzel başarılar elde edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe transferi açıkladı: Genç futbolcu Belçika ekibine kiralandı Fenerbahçe transferi açıkladı: Genç futbolcu Belçika ekibine kiralandı Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR'UN AÇIKLAMASI

Bordo-mavili takımdan daha önce Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan bildirimde Simon Banza transferinin detayları paylaşıldı.

Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Simon Bokote Banza'nın, Kulübümüze geçici transferi konusunda, Portekiz ekibi Braga ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Braga'ya kiralama bedeli olarak 2 milyon vro 3 taksit halinde ödenecektir." ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın devamında, Banza ile 1 yıllık anlaşma sağlandığı ve yapılan anlaşmaya göre futbolcuya, 2024-2025 futbol sezonunda 1 milyon 160 bin euro garanti ücret ve 840.000 euro imza ücreti ödeneceği belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading