Yandex Metrica

Sitede Ara

Trabzonspor'dan akıl oyunları! Kaçmak isteyen futbolcu Karadeniz ekibinin ağlarına takıldı

Trabzonspor'dan akıl oyunları! Kaçmak isteyen futbolcu Karadeniz ekibinin ağlarına takıldı

Trabzonspor'un Belçikalı sağ beki Thomas Meunier, sözleşmesindeki ayrılık opsiyonunu son anda kullanarak takımdan ayrıldı. Başkan Ertuğrul Doğan, konuyla ilgili hukuki süreç başlattıklarını duyurdu.

Spor

16.07.2024, 17:32

Trabzonspor'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Belçikalı sağ bek Thomas Meunier, sözleşmesindeki ayrılık opsiyonunu kullanarak Karadeniz ekibiyle yollarını ayırdı. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, yaşanan bu gelişme üzerine kulübün hukuki haklarını korumak adına gerekli adımları attıklarını belirtti.

Kerem Aktürkoğlu hakkında flaş değerlendirme: Oynamak isteyemeyene kapılar kapanır Kerem Aktürkoğlu hakkında flaş değerlendirme: Oynamak isteyemeyene kapılar kapanır Haberi Görüntüle

BAŞKAN DOĞAN'DAN AÇIKLAMALAR

A Spor'a konuşan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Meunier'in ayrılığıyla ilgili detayları paylaştı. Doğan, "Thomas Meunier'le ilgili durumu şöyle özetleyeyim: Ailevi nedenlerden dolayı sözleşmeye bir madde eklemiştik. Ailesinin yaşadığı bölgedeki bir takıma transfer olması durumunda anlayış gösterecektik. Ancak burada şu şart vardı: Anlaşacak takımın Trabzonspor'la önceden iletişime geçmesi gerekiyordu ve biz de buna göre planlama yapacaktık. Bu maddenin süresinin dolmasına 5 dakika kala kulübümüze bir mail geldi ve Meunier, tek taraflı olarak sözleşmesini feshettiğini bildirdi" dedi.

Beşiktaş - Lugano rövanş karşılaşması bugün mü oynanacak? Beşiktaş - Lugano maçı hangi kanalda ve şifreli mi yayınlanacak? Beşiktaş - Lugano rövanş karşılaşması bugün mü oynanacak? Beşiktaş -... Haberi Görüntüle

HUKUKİ SÜREÇ BAŞLADI

Ertuğrul Doğan, bu gelişmenin ardından Trabzonspor'un hukuki haklarını korumak adına avukatlarla görüştüklerini ve gerekli davaları açtıklarını ifade etti. Doğan, "Bu olayın ardından her türlü hukuki haklarımızı kullanmak için avukatlara bilgi verdik. Gideceği kulüple alakalı dava açıyoruz. Thomas Meunier'in bir daha Trabzonspor formasını giymesi mümkün değil" açıklamasında bulundu.

Amrabat 'Evet' dedi! Fenerbahçe orta saha transferinde mutlu son... Amrabat 'Evet' dedi! Fenerbahçe orta saha transferinde mutlu son... Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR'DAN KAP AÇIKLAMASI DA GELDİ

Trabzonspor, Thomas Meunier'in sözleşmesini tek taraflı feshettiğine dair KAP'a bildirimde bulundu. Açıklamada, "Futbolcu tarafından yapılan fesih işlemine ilişkin olarak, başta Thomas Andre Meunier olmak üzere ilgili tüm taraflara yönelik yasal süreçler şirketimiz tarafından başlatılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Fatih Terim geri mi dönüyor? İşte Terim'in yeni hedefi Fatih Terim geri mi dönüyor? İşte Terim'in yeni hedefi Haberi Görüntüle

MEUNIER'İN AYRILIĞI VE GELECEĞİ

Thomas Meunier, Trabzonspor'a büyük umutlarla transfer edilmişti. Ancak ailevi nedenlerden dolayı sözleşmesindeki ayrılık maddesini kullanarak takımdan ayrılması, hem kulüp yönetimini hem de taraftarları şaşkına çevirdi. Meunier'in gelecekte hangi kulüpte forma giyeceği ve Trabzonspor'un bu durumdan nasıl etkileneceği merak konusu.

Bu gelişme ayrıca Trabzonspor'un transfer ve kadro planlamasında önemli değişikliklere yol açabilir. Kulüp yönetimi, bu beklenmedik ayrılığın ardından savunma hattını güçlendirmek için yeni transfer arayışlarına başladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading