Yandex Metrica

Trabzonspor'dan ayrılacak mı? Thomas Meunier'in sözleşme maddesi ortaya çıktı!

Trabzonspor'dan ayrılacak mı? Thomas Meunier'in sözleşme maddesi ortaya çıktı!

Gelecek sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da, transfer hareketliliği devam ediyor. Devre arası Fırtına ekibine transfer olan Thomas Meunier’in son zamanlarda adı sürekli transfer haberleriyle anılmaya başlamıştı. Belçikalı oyuncunun sözleşmesinde flaş bir madde ortaya çıktı.

Spor

12.07.2024, 18:49

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı.

Avcı'nın transfer listesi doğrultusunda harekete geçen bordo mavililer, yıldız futbolcularla temas kurmaya başladı.

Takıma gelecek oyuncuların yanı sıra takımdan gidicek futbolcularda taraftarlar tarafından merak edilmeye başladı.

Buna göre adı son dönemde transfer haberlerine karışan Belçikalı futbolcu Thomas Meunier ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

61saat TV’de programda Hasan Tüncel, Belçikalı oyuncunun sözleşmesinde “Şampiyonlar Ligi” maddesinin bulunduğunu ifade etti.

Volkan Demirel'den çarpıcı açıklama: Ferdi Kadıoğlu'nun bonservisini açıkladı Volkan Demirel'den çarpıcı açıklama: Ferdi Kadıoğlu'nun bonservisini açıkladı Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONLAR LİGİ MADDESİ

Bu maddenin ise EURO 2024'ün bitişiyle ortadan kalkacağını vurgulayan Tüncel,  “Meunier’in adı sürekli transfer ile anılıyordu. Oyuncunun sözleşmesinde madde bulunuyor: ‘Şampiyonlar Ligi’nde oynayan bir takımdan teklif gelirse ayrılır.’ Elbette dirsek teması olan takımlar var. Menajeri ile kulüple temas kurdum. Şu an itibariyle Trabzonspor’da kalacak. O madde de bir sonraki hafta Euro 2024’ün bitişiyle birlikte pasif hale geliyor” açıklamasında bulundu.

Galatasaray yeni sağ bekini buldu! Doue'nin yerine o geliyor Galatasaray yeni sağ bekini buldu! Doue'nin yerine o geliyor Haberi Görüntüle

14 MAÇA ÇIKTI

Bordo mavi formayla 14 maça çıkan sağ bek 1 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading