Yandex Metrica

Trabzonspor'dan bir KAP daha! Hırvat yıldızın transferi açıklandı

Trabzonspor'dan bir KAP daha! Hırvat yıldızın transferi açıklandı

Trabzonspor, Dragus'un ardından bir KAP bildirisinde daha bulunarak Borna Barisic ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını ve maliyeteni açıkladı.

Spor

25.06.2024, 18:45

Trabzonspor, Dragus'un ardından bir transfer daha gerçekleştirerek Hırvat sol bek Borna Barisic ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp, İskoçya'nın Rangers takımıyla sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan 31 yaşındaki oyuncunun transfer maliyetini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Türkiye-Portekiz maçı UEFA'yı harekete geçirdi! Peki şimdi ne olacak? Türkiye-Portekiz maçı UEFA'yı harekete geçirdi! Peki şimdi ne olacak? Haberi Görüntüle

KAP'A YAPILAN AÇIKLAMA

Trabzonspor'un KAP'a yaptığı açıklama şu şekilde:

"Serbest Statüde yer alan profesyonel futbolcu Borna Barisic ile 2+1 yıllık anlaşma sağlamıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; Her bir sezon için 1.500.000.-EUR garanti ücret ve 330.000.-EUR imza ücreti ödenecektir. Futbolcunun, 2025/2026 Futbol sezonunda, Kulübümüzün Süper Lig maçlarının %50'sinde ilk 11'de başlaması halinde mevcut sözleşme bir yıl uzayacak olup, futbolcuya 2026/2027 futbol sezonunda 1.500.000.-EUR garanti ücret ve 330.000.-EUR imza ücreti ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %4'ü oranında ödeme yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur."

Şahan Gökbakar'dan Galatasaray'a 2.6 milyon Euro'luk transfer teklifi Şahan Gökbakar'dan Galatasaray'a 2.6 milyon Euro'luk transfer teklifi Haberi Görüntüle

Suikast gibi sistem! Montella, 9 Milli futbolcumuzun kariyerini bitirme noktasına getirdi Suikast gibi sistem! Montella, 9 Milli futbolcumuzun kariyerini bitirme noktasına... Haberi Görüntüle

TRANSFER DETAYLARI VE BARISIC'İN KARİYERİ

Trabzonspor, Borna Barisic ile gerçekleştirdiği bu anlaşma ile savunma hattını güçlendirdi. 31 yaşındaki Hırvat sol bek, İskoçya'nın köklü kulüplerinden Rangers'ta gösterdiği performansla dikkat çekmişti. Trabzonspor'a transferiyle birlikte, Barisic'in tecrübesi ve yetenekleri bordo-mavililere önemli katkılar sağlayacak.

Barisic'in sözleşme detaylarına göre, oyuncuya her sezon için 1.500.000 Euro garanti ücret ve 330.000 Euro imza ücreti ödenecek. Ayrıca, 2025/2026 sezonunda Süper Lig maçlarının %50'sinde ilk 11'de başlaması halinde, sözleşme otomatik olarak bir yıl uzayacak ve 2026/2027 sezonu için de aynı ücretler ödenmeye devam edecek. Menajerlik hizmet bedeli olarak ise brüt ücretin %4'ü oranında ödeme yapılacak.

Zaniolo seçimini yaptı! İşte gideceği takım... Zaniolo seçimini yaptı! İşte gideceği takım... Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR'UN TRANSFER STRATEJİSİ

Trabzonspor, bu transferle birlikte savunma hattını güçlendirirken, tecrübeli bir ismi kadrosuna katmış oldu. Kulüp, geçtiğimiz günlerde duyurduğu Denis Dragus transferinin ardından Borna Barisic ile de önemli bir anlaşmaya imza attı. 

Trabzonspor taraftarları, Borna Barisic'in performansını merakla beklerken, kulübün transfer çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading