Yandex Metrica

Trabzonspor'dan çoklu plan! Stoper işinin çözülmesi an meselesi

Trabzonspor'dan çoklu plan! Stoper işinin çözülmesi an meselesi

Trabzonspor, stoper transferi için iki ismi gündemine aldı. Attila Szalai ile görüşmeler sürerken, bu transferde sorun çıkması halinde Tim-Jabol Folcarelli'ye yönelecekler.

Spor

04.07.2024, 12:48

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, kadrosunu güçlendirmek için stoper transferine odaklandı. Bordo-mavililer, bu kritik mevki için iki isim üzerinde yoğunlaştı: Attila Szalai ve Tim-Jabol Folcarelli.

Milli Takım'ın Avusturya zaferi dünyayı salladı: Önce icat sonra infaz Milli Takım'ın Avusturya zaferi dünyayı salladı: Önce icat sonra infaz Haberi Görüntüle

SZALAI İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Trabzonspor, bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve kariyerini Hoffenheim'da sürdüren Attila Szalai ile görüşmelerini sürdürüyor. Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, görüşmeler olumlu ilerliyor ve transferin kısa süre içinde sonuçlanma ihtimali yüksek görünüyor. Szalai'nin Trabzonspor'a transferi, savunma hattını güçlendirmek adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Fatih Terim'den Milli takım açıklaması: Ben söylemiştim Fatih Terim'den Milli takım açıklaması: Ben söylemiştim Haberi Görüntüle

ALTERNATİF İSİM: TIM-JABOL FOLCARELLI

Trabzonspor, Szalai transferinde bir sorun yaşanması ihtimaline karşı alternatif bir plan hazırladı. Bordo-mavililer, Ajaccio forması giyen Tim-Jabol Folcarelli ile de ilgileniyor. Kulüp, Folcarelli'nin transferi için Ajaccio ile görüşmelere başladı. Geçtiğimiz sezon 34 maçta forma giyen ve 3 gol, 5 asistlik performans sergileyen Folcarelli, Trabzonspor'un savunma hattına önemli bir katkı sağlayabilir.

Kartal uçtu! 25 milyon euroluk yıldızı transfer ediyor Kartal uçtu! 25 milyon euroluk yıldızı transfer ediyor Haberi Görüntüle

TRANSFER SÜRECİNDE KRİTİK GÜNLER

Trabzonspor, stoper transferini en kısa sürede tamamlamak istiyor. Teknik heyet ve yönetim, bu transferlerin gerçekleşmesi için yoğun mesai harcıyor. Taraftarlar, savunma hattının güçlenmesiyle birlikte yeni sezonda daha başarılı bir Trabzonspor izlemeyi umut ediyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading