Yandex Metrica

Trabzonspor'dan flaş forvet transferi: 211 gol ve 100 asist...

Trabzonspor'dan flaş forvet transferi: 211 gol ve 100 asist...

Trabzonspor, forvet hattını güçlendirmek amacıyla Werder Bremen'in golcü oyuncusu Marvin Ducksch'la ilgileniyor. Bordo-mavililer, Alman futbolcuyla görüşmelere başladı.

Spor

20.08.2024, 18:00

Trabzonspor, yeni sezon öncesinde forvet hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, bordo-mavililer, Almanya Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen'in golcü oyuncusu Marvin Ducksch'la yakından ilgileniyor.

Trabzonspor, bugüne kadar Paul Onuachu, Wout Weghorst ve Rey Manaj gibi isimlerle ilgilendi ancak bu transferlerden sonuç alamadı. Şimdi ise hedefte Marvin Ducksch var. Kulübün, resmi teklifini ilettiği ve iki kulüp arasında görüşmelerin başladığı belirtiliyor.

15 Eylül Trabzonspor- Beşiktaş maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? 15 Eylül Trabzonspor- Beşiktaş maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?... Haberi Görüntüle

KARİYERİ VE BAŞARILARI

Marvin Ducksch, 7 Mart 1994 doğumlu, 30 yaşındaki Alman forvet oyuncusudur. Kariyerine Borussia Dortmund'da başlayan Ducksch, Fortuna Düsseldorf, St. Pauli, Holstein Kiel, Paderborn gibi birçok Alman kulübünde forma giydi. 2021 yılında Hannover'den Werder Bremen'e transfer olan Ducksch, burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.

Ducksch, kariyeri boyunca çıktığı 424 maçta 211 gol ve 100 asist kaydederek etkileyici bir performansa imza attı. Hava toplarındaki hakimiyeti, güçlü şutları ve bitiriciliği ile bilinen Ducksch, Bundesliga'nın en golcü oyuncuları arasında yer alıyor. Ayrıca, Almanya Milli Takımı'nda da forma giymiş bir oyuncu olarak, uluslararası deneyime sahip.

Osayi-Samuel Galatasaray derbisinde oynayacak mı? Osayi-Samuel Galatasaray derbisinde oynayacak mı? Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR'UN HEDEFLERİ

Trabzonspor, yeni sezonda Süper Lig'de ve Avrupa'da başarı elde etmek için kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor. Forvet hattına yapılacak bu takviye ile bordo-mavililer, hücum gücünü artırarak ligde üst sıraları zorlamayı amaçlıyor.

Werder Bremen ile 2 yıllık sözleşmesi bulunan Ducksch'ın Trabzonspor'a transferi gerçekleşirse, bu hamle bordo-mavili ekibe önemli bir güç katabilir. Transferin sonuçlanması durumunda, Ducksch, Süper Lig'in yeni golcü yıldızlarından biri olarak Trabzonspor forması giyecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading