Yandex Metrica

Trabzonspor'dan flaş sakatlık açıklaması! Enis Destan'a ne oldu?

Trabzonspor'dan flaş sakatlık açıklaması! Enis Destan'a ne oldu?

Trabzonspor ile Eyüpspor arasındaki karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Enis Destan için kulübü Trabzonspor'dan açıklama geldi.

Spor

02.09.2024, 15:03

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor ile Eyüpspor arasında oynanan maçta Enis Destan sakatlanarak oyundan çıkmasının ardından sakatlığına dair açıklama yapıldı.

Bir efsanenin sonu! Suarez emekliliğini duyurdu Bir efsanenin sonu! Suarez emekliliğini duyurdu Haberi Görüntüle

KULÜPTEN AÇIKLAMA

Trabzonspor oyundan çıkmak zorunda kalan genç oyuncusu Enis Destan'ın sağlık durumuna yönelik durumunu bildiren bir açıklamada bulundu.

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, Enis Destan'ın sakatlığı için "Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda İkas Eyüspor ile oynadığı karşılaşma sırasında rakibin müdahalesi sonrası sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Enis Destan'ın yapılan muayene ve görüntülemesi sonucunda sağ omuz bölgesinde bağ (akromioklavikular bağ) yaralanması tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır" ifadelerini kullandı.

Enis Destan'ın tedavisine başlanırken, iyileşme süreci ve geri dönüşüne yönelik bilgilerin ilerleyen günlerde yine kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading