Yandex Metrica

Trabzonspor'dan yeni sezon hazırlıklarında büyük ciddiyet

Trabzonspor'dan yeni sezon hazırlıklarında büyük ciddiyet

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına sabah antrenmanıyla devam etti. İdmana, yeni transfer John Lundstram da katıldı.

Spor

26.06.2024, 16:10

Trabzonspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleşen sabah antrenmanında futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından bir kilometre koşu test çalışması gerçekleştirdi.

EURO 2024'te bugün kimin maçı var? EURO 2024'te bugün kimin maçı var? Haberi Görüntüle

YENİ TRANSFER İDMANDA

Antrenmanda dikkat çeken isimlerden biri de yeni transfer John David Lundstram oldu. Lundstram, takım arkadaşlarıyla ilk antrenmanına çıkarak sezon öncesi hazırlıklara başladı.

Türkiye Çekya'ya yenilirse ne olur, elenir mi? Türkiye Çek Cumhuriyeti ile berabere kalırsa tur atlar mı? Türkiye Çekya'ya yenilirse ne olur, elenir mi? Türkiye Çek Cumhuriyeti... Haberi Görüntüle

MİLLİ OYUNCULAR İDMANA KATILMADI

Trabzonspor'un sabah antrenmanına, milli takımlarda görev alan oyuncular katılmadı. Bu oyuncuların, milli görevlerini tamamladıktan sonra takıma dahil olmaları bekleniyor.

Bordo-mavililer, yeni sezon hazırlıklarını akşam yapacakları günün ikinci antrenmanıyla sürdürecek. Teknik ekip, futbolcuların fiziksel ve taktiksel olarak en iyi seviyeye gelmeleri için yoğun bir çalışma programı uyguluyor.

Arda Güler'in yıllar sonra ortaya çıkan fotoğrafı gündem oldu! İşte o döneme ait... Arda Güler'in yıllar sonra ortaya çıkan fotoğrafı gündem oldu! İşte... Haberi Görüntüle

ABDULLAH AVCI'DAN AÇIKLAMA

Teknik direktör Abdullah Avcı, yeni sezon öncesi yapılan hazırlıkların önemine vurgu yaparak, "Takım olarak yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Yeni transferlerimizin de katılımıyla daha güçlü bir kadro oluşturmayı hedefliyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle bu sezon başarılı bir performans sergilemek istiyoruz." dedi.

Premier Lig'den Barış Alper Yılmaz'a özel ilgi: Bizim için biçilmiş kaftan Premier Lig'den Barış Alper Yılmaz'a özel ilgi: Bizim için biçilmiş... Haberi Görüntüle

YENİ SEZON BEKLENTİLERİ

Trabzonspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verirken, takımın hedefi yine zirveye oynamak. Teknik ekip ve oyuncular, hazırlık dönemi boyunca en iyi performansı yakalamak için büyük bir özveriyle çalışıyor. Taraftarlar ise yeni sezonda takımlarından büyük başarılar bekliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading