Yandex Metrica

Trabzonspor'un Avrupa Ligi rakibi belli oldu mu? İşte rakip...

Trabzonspor'un Avrupa Ligi rakibi belli oldu mu? İşte rakip...

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor'un 2. ön eleme turundaki rakibinin belli olacağı kura çekimi ile belli. oldu.  Fırtına ekibi, Ruzemberok ile Tobol rakibinin galibiyeti ile eşleşecek.

Spor

19.06.2024, 14:25

UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turundaki rakibi belli oldu. Bordo mavililer, seri başı olarak katıldığı İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Merkezi'nde gerçekleştirilen kura çekiminde, 1. eleme turunda adını bir üst tura yazdırmayı başaran ekiplerden biri ile eşleşti.

UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu kura çekiminde Trabzonspor'un muhtemel rakipleri ise şu şekilde: Silkeborg IF (Danimarka), FC Kilmarnock (İskoçya), Panathinaikos (Yunanistan), FK Vojvodina (Sırbistan), Wisla Krakow (Polonya) (Tur atlarsa), Paphos FC (Güney Kıbrıs Rum Kesimi) (Tur atlarsa), Paksi (Macaristan) (Tur atlarsa), Tobyl Qostanai (Kazakistan) (Tur atlarsa)

Trabzonspor'un iki yıldızı uçaktan indi: Taraftardan coşkulu karşılama Trabzonspor'un iki yıldızı uçaktan indi: Taraftardan coşkulu karşılama Haberi Görüntüle

İLK MAÇ

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçları 25 Temmuz'da, rövanş karşılaşmaları ise 1 Ağustos'ta oynanacak.

Mert Hakan Yandaş, Ali Koç ile sözleşme görüşmesinde ne konuştu? Mert Hakan Yandaş, Ali Koç ile sözleşme görüşmesinde ne konuştu? Haberi Görüntüle

İŞTE TRABZONSPOR'UN RAKİBİ

Trabzonspor, kura çekiminde Ruzemberok (Slovakya) - Tobol (Kazakistan) maçının galibiyle eşleşti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading