Yandex Metrica

Trabzonspor'un elinden kaçtı! Weghorst resmen imzayı attı

Trabzonspor'un elinden kaçtı! Weghorst resmen imzayı attı

Trabzonspor ile de adı anılan Hollandalı golcü Wout Weghorst, Ajax ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor

29.08.2024, 17:50

Burnley forması giyen ve adı Trabzonspor ile de anılan Hollandalı golcü Wout Weghorst, kariyerine memleketi Hollanda'da devam etme kararı aldı. 32 yaşındaki golcü, Ajax ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak, Hollanda ekibinin hücum hattını güçlendirdi.

Galatasaray'da başkanlık yarışı kızıştı! Eski başkan Ünsal Aysal topa girdi! Galatasaray'da başkanlık yarışı kızıştı! Eski başkan Ünsal Aysal topa girdi! Haberi Görüntüle

AJAX TEKNİK DİREKTÖRÜNDEN WEGHORST YORUMU

Ajax Teknik Direktörü Alex Kroes, Weghorst'un takıma katılmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi. Kroes, "O, her rakip için işleri sürekli zorlaştıran üretken bir forvet. Önümüzdeki birkaç ayda çok sayıda maç var, bu yüzden Wout'un aramıza katılmasından mutluluk duyuyoruz." şeklinde konuştu.

Galatasaray seçime mi gidiyor? İşte toplantının tarihi belli oldu! Galatasaray seçime mi gidiyor? İşte toplantının tarihi belli oldu! Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR'UN GÜNDEMİYDEYDİ

Trabzonspor'un transfer gündeminde de yer alan Weghorst, nihayetinde Ajax'ı tercih etti. Hollandalı golcü, Ajax'ta geçireceği iki yıl boyunca, hem tecrübesi hem de golcülüğüyle takıma önemli katkılar sağlamayı hedefliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading