Yandex Metrica

Trabzonspor'un forvet transferi bitti! Resmen duyuruldu: 25 milyon Euro...

Trabzonspor'un forvet transferi bitti! Resmen duyuruldu: 25 milyon Euro...

Trabzonspor, forvet arayışlarını sonuçlandırarak Braga'dan Simon Banza'yı kadrosuna kattı. Demokratik Kongolu golcü, 2 milyon Euro kiralama bedeliyle Bordo-Mavili formayı giyecek, sezon sonu için ise 25 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu bulunuyor.

Spor

01.09.2024, 11:55

Trabzonspor, forvet hattını güçlendirmek amacıyla uzun süredir devam eden transfer çalışmalarında nihayet hedefe ulaştı. Portekiz'in Braga takımında forma giyen Demokratik Kongolu forvet Simon Banza, Bordo-Mavililerle kiralık olarak anlaştı. Portekiz basınına göre Banza, Trabzonspor'da sezon sonuna kadar kiralık olarak oynayacak.

Kimse beklemiyordu! 19'luk yetenek Suudi Arabistan'a transfer oldu Kimse beklemiyordu! 19'luk yetenek Suudi Arabistan'a transfer oldu Haberi Görüntüle

TRANSFERİN DETAYLARI

O Jogo'nun haberine göre, Trabzonspor, Banza'nın kiralık transferi için Braga'ya 2 milyon Euro ödeme yapacak. Sezon sonunda zorunlu olmayan 25 milyon Euro'luk bir satın alma opsiyonu da sözleşmeye dahil edildi. Bu opsiyon, Trabzonspor'un mali açıdan esnek bir planlama yapmasını sağlıyor.

Son dakika: Trabzonspor-Beşiktaş maçı öncesi flaş seyirci kararı Son dakika: Trabzonspor-Beşiktaş maçı öncesi flaş seyirci kararı Haberi Görüntüle

BANZA'NIN PERFORMANSI VE BEKLENTİLER

Simon Banza, Braga ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan yetenekli bir forvet oyuncusu. Geçtiğimiz sezon 41 resmi maçta 23 gol atarak etkileyici bir performans sergileyen Banza, aynı zamanda 5 asistle takımına önemli katkılarda bulundu. Trabzonspor, Banza'nın bu performansını Süper Lig'e de yansıtmasını bekliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading