Yandex Metrica

Trabzonspor'un gözdesi Beşiktaş'a...

Trabzonspor'un gözdesi Beşiktaş'a...

Beşiktaş, Nijeryalı forvet Paul Onuachu'yu kadrosuna katmak için Southampton ve Göztepe'ye yaptığı teklifin detayları ortaya çıktı. Siyah-beyazlılar, Southampton'a 15 milyon Euro bonservis bedeli önerirken, aynı şirket bünyesindeki Göztepe'ye ise üç futbolcu teklif etti.

Spor

22.06.2024, 18:29

Hollandalı Teknik Direktör Giovanni Van Bronckhorst ile anlaşma sağlayan Beşiktaş, Onuachu transferi için harekete geçti. Trabzonspor'da kiralık olarak başarılı bir sezon geçiren Onuachu, Beşiktaş'ın radarına girdi.

Rıdvan Dilmen Montella'yı uyardı: Arda gibi oyuncular... Rıdvan Dilmen Montella'yı uyardı: Arda gibi oyuncular... Haberi Görüntüle

TRANSFERİN DETAYLARI

Demirören Haber Ajansı'nın (DHA) haberine göre, Beşiktaş, geçen sezonu Trabzonspor'da geçiren Paul Onuachu için Southampton'a resmi teklifini sundu. Siyah-beyazlılar, 15 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardı.

Ayrıca, Southampton ile aynı şirket tarafından yönetilen Göztepe'ye ise üç futbolcu teklif edildi. Göztepe'ye önerilen isimler arasında, geçen sezonu Portekiz'de kiralık olarak geçiren 25 yaşındaki İspanyol stoper Javi Montero, Karagümrük'te kiralık oynayan 20 yaşındaki kaleci Emre Bilgin ve 17 yaşındaki forvet Mustafa Erhan Hekimoğlu bulunuyor. Beşiktaş, Mustafa'yı kiralık olarak vermeyi teklif etti.

Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi şoku! UEFA kararıyla sarı-lacivertli taraftarlara Lugano maçı için bilet satışları yasaklandı Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi şoku! UEFA kararıyla sarı-lacivertli taraftarlara Lugano maçı... Haberi Görüntüle

SPORT REPUBLIC İLE GÖRÜŞMELER

Beşiktaş yönetimi, hem Southampton hem de Göztepe'nin yönetiminden sorumlu Sport Republic şirketi ile resmi temaslara başladı. Tarafların kısa süre içinde tekrar masaya oturması ve transferin resmileşmesi bekleniyor.

 

Kartal uçtu! 25 milyon euroluk yıldızı transfer ediyor Kartal uçtu! 25 milyon euroluk yıldızı transfer ediyor Haberi Görüntüle

ONUACHU'NUN PERFORMANSI

Paul Onuachu, geçen sezon yaşadığı sakatlık problemlerine rağmen Süper Lig'de 21 maçta 15 gol, Türkiye Kupası'nda ise 4 maçta 2 gol kaydetmeyi başardı. Bu performansıyla dikkatleri üzerine çeken Nijeryalı golcü, Beşiktaş'ın transferdeki en büyük hedeflerinden biri haline geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading