Yandex Metrica

Trabzonspor'un iki yıldızı uçaktan indi: Taraftardan coşkulu karşılama

Trabzonspor'un iki yıldızı uçaktan indi: Taraftardan coşkulu karşılama

Trabzonspor, transfer ettiği iki yıldızını kente getirdi. Borna Barisic ile John David Lundstram, Trabzon Havalimanı'na indi.

Spor

25.06.2024, 01:28

Transfer dönemine hızlı giren Trabzonspor, peş peşe beş ismi açıklamıştı. Bu isimlerden  Borna Barisic ile John David Lundstram, akşam saatlerinde Trabzon'a geldi. 

Yeni transfer Barisic, son derece mutlu olduğunu belirterek "John ile birlikte burada gülen yüzlerimizle birlikte geziyoruz. Burada olduğumuz için gerçekten çok mutlu ve heyecanlıyız." dedi. Transfer sürecinin hızlı bir şekilde tamamlandığını söyleyen Barisic, "Trabzonspor'dan bana ulaşılınca ben de burada olmak istediğimi söylemiştim. Menajerime de anlaşmak istediğimi söyledim." ifadelerini kullandı.

Galatasaray çizgiyi çekti! Tete öylece gidemez Galatasaray çizgiyi çekti! Tete öylece gidemez Haberi Görüntüle

RIDVAN YILMAZ DETAYI

Lundstram da Trabzon'a geldiği için mutlu olduğunu ve başlamak için sabırsızlandığını söyledi. Gördüğü ilgiden dolayı şaşkın olduğunu ifade eden Lundstram, bunun kendisini motive ettiğini belirtti. Lundstram, gelmeden önce milli futbolcu Rıdvan Yılmaz'la konuştuğunu ve onunla konuştuktan sonra buraya gelme konusunda çok iyi hissettiğini ve geldiğini söyledi. Lundstram, daha sonra taraftarların isteği üzerine üçlü çektirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading