Yandex Metrica

Trabzonspor'un teknik direktörü kim olacak? İşte listedeki o isim...

Trabzonspor'un teknik direktörü kim olacak? İşte listedeki o isim...

Yeni sezonda transferleriyle dikkat çeken Trabzonspor'da flaş bir ayrılık yaşandı. Bordo mavili yönetim, Abdullah Avcı ile yollarını ayırma kararı almasının ardından Şenol Güneş sesleri içerden yükselirken Alman teknik adam gündeme geldi. İşte detaylar...  

Spor

31.08.2024, 10:26

UEFA Konferans Ligi'ne vedan eden Trabzonspor'da ceza teknik direktör Abdullah Avcı'ya kesildi. Yollarını ayırma kararı alan bordo mavili yönetim, ayrılık sürecini başlatırken Avcı'nın yerine gelecek hocayı aramaya başladı. 

Fırtına ekibi şu ana kadar kimseyle direkt temas kurmadı ancak aracıları kullandı. Henüz resmi bir telif sağlanmadığı aktarıldı.

Süper Lig'in 4. haftasında Eyüpspor ile oynanacak karşılaşmada yüksek ihtimalle Trabzonspor'un başında  İhsan Derelioğlu olacak. 

Fırtına ekibinin teknik direktör listesinde bulunan Şenol Güneş, Fatih Tekke ve Sergen Yalçın üzerinde değerlendirmeler yaparken gündeme Alman bir teknik adamın adı geçti.

Milli eskrimcimiz İran'da şampiyon oldu Milli eskrimcimiz İran'da şampiyon oldu Haberi Görüntüle

BAŞKANIN GÖZDESİ TEKKE

Çıkan haberlere göre, Fatih Tekke ismi üzerinde konuşmalar yoğunlaşmış durumda. enol Güneş için tabandan baskı var. Sergen Yalçın da alternatifler arasında. Başkan Doğan'ın gönlünde yatan ismin Fatih Tekke olduğu iddiaları var.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading