Yandex Metrica

Sitede Ara

Transfer bitti! Nicola Zalewski iddiaları bitmedi!

Transfer bitti! Nicola Zalewski iddiaları bitmedi!

Galatasaray'ın transfer döneminde uzun süre peşinden gittiği deneyimli futbolcu Nicola Zalewsk hakkında önemli bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar..

Spor

14.09.2024, 16:47

Sarı kırmızılıların teklifini kabul etmeyerek Roma'da kalan Nicolo Zalewski ilgili kulüp cephesinden çarpıcı bir karar çıktı. 

Busenaz Sürmeneli'ye trafikte saldırı! Aracından inerek milli boksörü darp etti: Şehir magandasının suç dosyası kabarık çıktı Busenaz Sürmeneli'ye trafikte saldırı! Aracından inerek milli boksörü darp etti:... Haberi Görüntüle

İTALYANLAR AÇIKLADI

Çizme ekibinin teknik adamı Daniele De Rossi, Geneo maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında yıldız futbol hakkında konuştu.

Arda Güler derin bir oh çekecek! Kabus bitti o İtalyan gidiyor: Yükseliş dönemi başlıyor! Arda Güler derin bir oh çekecek! Kabus bitti o İtalyan... Haberi Görüntüle

"EĞER SÖZLEŞME İMZALARSA..."

İtalyan çalıştırıcı, Zalewski'nin sözleşme imzalarsa geri dönebileceğinin altını çizerek, "Bu karar kulüp tarafından alındı ve bana birkaç gün önce bildirildi. Her şey sözleşmesiyle ilgili. Futbolda kesin olan hiçbir şey yok ve eğer sözleşme yenilenmesi konusunda bir anlaşma sağlanırsa, geri döneceğini düşünüyorum. Ancak ne söyleyeceğimi bilmiyorum, çünkü bu benim yetkim dışında bir konu." dedi.

Dev derbi için heyecan dorukta! Trabzonspor - Beşiktaş maçı biletleri satışa sunuldu Dev derbi için heyecan dorukta! Trabzonspor - Beşiktaş maçı biletleri... Haberi Görüntüle

"BENİM KARARIM DEĞİL"

Genç teknik adam, kendisine gelen "Verilen kararı doğru buluyor musunuz?" sorusunu işe şu sözlerle yanıtladı:

"Yanlış kişiye soruyorsunuz çünkü bu benim kararım değildi. Teknik kararlarımı Nicola üzerinde de yaptım. Geçtiğimiz Mayıs ayında, istediğimi göremediğim için ayrılabilecek bir oyuncu olduğunu söylemiştim. Bu hazırlık döneminde farklı şeyler gördüm. Onu oynattım ve önemli oyuncularımızdan biri olarak değerlendiriyordum. Kararın içeriği hakkında yorum yapmam doğru olmaz, çünkü bu benim yetkimde değil."

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading