Yandex Metrica

Transferi duyurdular! Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Süper Lig'i yakından tanıyor

Transferi duyurdular! Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Süper Lig'i yakından tanıyor

Yeni sezon çalışmalarına tam gaz devam eden Fenerbahçe için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Sarı lacivertlilerin geride bıraktığı sezon Olympiakos'un konferans Ligi'ni kazanmasında büyük hak sagini olan Ayoub El Kaabi ile anlaşmaya yakın olduğu öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor

28.06.2024, 15:54

Mourinho yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe'de transfer hareketliliği devam ediyor. Golcü arayışına giren sarı lacivertli ekip için sürpriz bir isim ortaya atıldı.

Foot Mercato'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Olympiakos'un golcüsü ve bir dönem Hatayspor'da forma giyen Ayoub El Kaabi ile anlaşmaya çok yakın olduğu iddia edildi.

Haberin detayında Kanarya'nın El Kaabi transferini önümüzdeki hafra başında tamamlamayı hedeflediği belirtildi.

Bir dönem Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'da forma giyen El Kaabi, geride bıraktığımız sezon Olympiakos formasıyla başarılı bir performans sergileyerek dikkat çekti.

Türkiye - Çekya milli maç ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? EURO 2024 yolunda kader maçı: İşte muhtemel 11'imiz Türkiye - Çekya milli maç ne zaman, saat kaçta hangi... Haberi Görüntüle

33 GOL ATTI

Olympiakos ile Konferans Ligi şampiyonluğuna ulaşan El Kaabi, Yunan ekibiyle 50 maça çıktı. 31 yaşındaki Faslı futbolcu bu karşılaşmalarda 33 gol ve 3 asist yaptı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading