Yandex Metrica

Sitede Ara

Transferi kızıştı! Fenerbahçe'nin rakibi Milan

Transferi kızıştı! Fenerbahçe'nin rakibi Milan

Fenerbahçe'nin transfer etmek için yoğun mesai harcadığı Udinese'nin yıldızı Lazar Samardzic için İtalyan devi Milan'ın da devreye girmesiyle rekabet kızıştı. Yıldız ismin hangi kulübe gideceği ise merak konusu oldu.

Spor

17.07.2024, 14:17

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Udinese'nin orta saha oyuncusu Lazar Samardzic'e, İtalyan devi Milan'ın da talip olduğu iddia ediliyor. İki kulüp arasındaki transfer rekabeti, genç oyuncunun geleceğini belirleyecek gibi görünüyor.

Nihat Kahveci'den Fred için çarpıcı sözler: Hemen bir alçıpan ve pamuk... Nihat Kahveci'den Fred için çarpıcı sözler: Hemen bir alçıpan ve... Haberi Görüntüle

MİLAN'IN HAMLESİ

İtalyan gazetesi La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, Milan, Monaco'dan transfer etmek istediği Youssouf Fofana'ya göre daha uygun maliyetli bir seçenek olarak Lazar Samardzic'e yönelmiş durumda. Haberde, Fofana'nın maliyetinin 25 milyon Euro olacağı belirtilirken, Samardzic'in ise Udinese'den 20 milyon Euro'ya transfer edilebileceği kaydedildi.

Avrupa Ligi kriterlere göre simüle edildi: 3 büyüklerden 1'i zirveye oynadı, diğer ikisi döküldü Avrupa Ligi kriterlere göre simüle edildi: 3 büyüklerden 1'i zirveye... Haberi Görüntüle

REKABET KIZIŞIYOR

Samardzic, 2021 yılında Leipzig'den 3 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti. 22 yaşındaki Sırp oyuncunun, İtalyan kulübünden ayrılmak istediği ileri sürülüyor. Samardzic'in sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ederken, oyuncuya Lazio, Fenerbahçe ve Nottingham Forest'ın da ilgi gösterdiği belirtiliyor.

Galatasaray - Young Boys maçı bugün mü ve şifresiz mi? GS Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Galatasaray - Young Boys maçı bugün mü ve şifresiz mi?... Haberi Görüntüle

PERFORMANSI DİKKAT ÇEKİYOR

Lazar Samardzic, geride kalan sezonda Serie A'da 34 maça çıktı ve 6 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Bu istatistikler, genç oyuncunun Avrupa'nın çeşitli kulüplerinin radarına girmesini sağladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading