Yandex Metrica

Tüm Dünya Galatasaray'ın transferini konuşuyor! İşte Osimhem

Tüm Dünya Galatasaray'ın transferini konuşuyor! İşte Osimhem

Galatasaray'ın son olarak kadrosuna kiralık olarak kattığı Victor Osimhem, dış basında büyük yankı uyandırdı. Yıldız futbolcunun, Cimbomdaki eski takım arkadaşı Mertens ile yeniden buluşacağı belirtildi. İşte detaylar...

Spor

03.09.2024, 09:49

Galatasaray'ın Napoli'nin dünyaca ünlü santrforu Osimhen'i kiralaması dünya basınında da büyük ses getirdi.

Victor Osimhen gece 03:20 sularında İstanbul'a geldi.Atatürk Havalimanı'na gelen 25 yaşındaki futbolcu, sarı kırmızılı taraftarlar tarafından marş ve tezahüratlarla karşılandı.

Gelir gelmez açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu, "Atmosfer harika. Dünyanın en iyi taraftarları burada. Burada olmak güzel. Çok heyecanlıyım.'' dedi.

Calciomercato: "Sansasyonel Osimhen, Napoli-Galatasaray anlaşması"

Spazio Napoli: "Mertens, Osimhen'i yeniden buluyor"

Corriere dello Sport: "Osimhen kiralık olarak Galatasaray'da.  Oyuncu anlaşmaya onay verdi, artık imza atması için İstanbul'a gelmesi bekleniyor"

La Repubblica: "Galatasaray, Victor Osimhen için hızlanıyor. Nijeryalı futbolcu kiralama formülüyle birkaç saat içinde Türkiye'ye gelebilir."

The Sun: "Türkiye şampiyonu Galatasaray, Osimhen'i sezon sonuna kadar kiralamak için cesur bir hamle yaptı."

Soccernet Nigeria: "Osimhen, Chelsea'ye transferinin başarısız olmasının ardından neden Galatasaray'a katılıyor? Victor Osimhen, sarı kırmızılı kulübün üst düzey bir forvete ihtiyacı olması ve Napoli'nin onu maaş bütçesinden çıkaramama çaresizliği nedeniyle Galatasaray'a transfer olma kararı aldı. Osimhen, Galatasaray'a 4 aylığına kiralandı. Galatasaray'ın Mauro Icardi'nin sakatlığı nedeniyle Osimhen'i transfer etmeye karar verdiği ortaya çıktı."

90min: "Galatasaray, Victor Osimhen'i kiralamak için şok edici anlaşmayı tamamladı"

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading