Yandex Metrica

Türkiye - Çekya milli maç ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? EURO 2024 yolunda kader maçı: İşte muhtemel 11'imiz

Türkiye - Çekya milli maç ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? EURO 2024 yolunda kader maçı: İşte muhtemel 11'imiz

A Milli Futbol Takımı grup ikinciliği için Çekya karşısında. Ay-yıldızlı ekip, Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki üçüncü maçını bu akşam Çekya ile yapacak. Volkspark Stadı'nda TSİ 22.00'de başlayacak maçta, Rumen hakem Kovacs düdük çalacak. Ay-yıldızlı ekibe son 16 turuna yükselmesi için 1 puan yeterli olacak.

Spor

26.06.2024, 10:38

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na Gürcistan galibiyetliyle başlayan A Milli Futbol Takımı, ikinci maçında Portekiz'e 3-0 mağlup oldu. Ay-yıldızlı ekibimiz, gruptan çıkmak için bu akşam kader maçına çıkacak. Rakibimiz ise güçlü Çekya. Montella ve öğrencilerinin tek hedefi var o da galibiyet.

Levent Mercan'ın Fenerbahçe'ye transferindeki kırılma anı Levent Mercan'ın Fenerbahçe'ye transferindeki kırılma anı Haberi Görüntüle

ÇEKYA - TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA?

Ay-yıldızlı ekip, Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki üçüncü maçını bu akşam Çekya ile yapacak. Volkspark Stadı'nda TSİ 22.00'de başlayacak maçta, Rumen hakem Kovacs düdük çalacak. Çekya - Türkiye mücadelesi TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Ay-yıldızlı ekibe son 16 turuna yükselmesi için 1 puan yeterli olacak. Grupta, Türkiye 3, Çekya ve Gürcistan ise 1'er puana sahip. Grubun diğer maçında ise Gürcistan ile Portekiz karşı karşıya gelecek.

Merih Demiral'ın 'bozkurt'u Avrupa'yı kudurttu: PKK/YPG yandaşları da fırsatı kaçırmadı Merih Demiral'ın 'bozkurt'u Avrupa'yı kudurttu: PKK/YPG yandaşları da fırsatı kaçırmadı Haberi Görüntüle

BEKLİ BİZİ AVUSTURYA

Montella ve öğrencileri grubunu ilk iki sırada tamamlarsa adını bir üst tura yazdıracak. Milliler, olası mağlubiyette ise en iyi grup üçüncüsü olabilmek için diğer karşılaşmaların sonuçlarını bekleyecek. A Milli Takım, Çekya'yı yenerse D Grubunu lider tamamlayan Avusturya ile eşleşecek. Ay-yıldızlı ekibimiz, en iyi dört üçüncü arasına girmesi durumunda ise son 16 turund İspanya veya İngiltere ile karşılaşacak. 

Milliler EURO 2024'te rekor kırdı! Ev sahibi Almanya'yı bile solladık Milliler EURO 2024'te rekor kırdı! Ev sahibi Almanya'yı bile solladık Haberi Görüntüle

MİLLİ TAKIM’DA EKSİKLER VAR

A Milli Takım’da Çekya maçı öncesinde sakat ve cezalı futbolcular bulunuyor. Ayak bileğinde travma oluşan Orkun Kökçü ve dizinde ağrısı olan Mert Günok, bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Sakatlığını atlatan ve takımla birlikte idmanlara çıkan İrfan Can Kahveci maç kadrosunda yer alacak. Arda Güler ise bu mücadelede kadroda yer alacak. Milli Takım'da ilk iki maçta gördüğü sarı kartlarla cezalı duruma düşen Abdülkerim Bardakçı forma giyemeyecek. İsmail Yüksek ise bu maçta ilk 11'de başlayacak.

Samandıra'da mesai başladı! Mourinho'nun teknik ekibi belli oldu Samandıra'da mesai başladı! Mourinho'nun teknik ekibi belli oldu Haberi Görüntüle

ÇEKYA MAÇI MUHTEMEL 11

Milli Takım'ın sahaya kalede Altay; defans dörtlüsünde Mert Müldür, Kaan, Merih, Ferdi; orta sahada ise İsmail, Hakan; Barış Alper, Yusuf, Kerem ve Kenan on biriyle çıkması bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading