Yandex Metrica

Türkiye hezimeti ağır geldi! İşte Çekya basınından yankılar...

Türkiye hezimeti ağır geldi! İşte Çekya basınından yankılar...

Türkiye, EURO 2024 F Grubu son maçında Çekya'yı 2-1 mağlup ederek son 16 turuna yükseldi. Çeyka ise yenilgi sonrası turnubaya veda etti. Çek basını, maçın hakemi Istvan Kovacs'a sert eleştirilerde bulundu.

Spor

27.06.2024, 11:15

EURO 2024 F Grubu son maçında Türkiye, Çekya'yı 2-1 mağlup ederek adını son 16 turuna yazdırdı ve Avusturya'nın rakibi oldu. Çekya ise turnuvaya veda etti. Bu yenilgi Çek basınında geniş yankı buldu. Çek basını, özellikle maçın hakemi Istvan Kovacs'a yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Rakiplerimiz karşı karşıya geliyor! Portekiz - Çekya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Rakiplerimiz karşı karşıya geliyor! Portekiz - Çekya maçı ne zaman,... Haberi Görüntüle

ÇEK BASININDAN TEPKİLER

Sport: Tomas Soucek'in sözlerine yer veren site, oyuncunun "Hakem kibirliydi, maçın adamı olmak istiyordu" ifadelerini ön plana çıkardı.

tn.nova: Hakem Kovacs'ın performansını eleştiren site, "Muhtemelen şimdiye kadar gördüğünüz en kötü hakemlik performansıydı" ifadelerini kullandı.

Praha in: Hakem Kovacs'ın yönetimini eleştirirken "Rumen aptalı" ifadelerini kullanarak dikkat çekti.

isport.blesk: "Çek futbolu adına talihsiz bir sonuç oldu. Turnuvayı tek puanla son sırada bitirmek ve taraftarlara galibiyet sevinci yaşatamamak felaket" şeklinde yorum yaptı.

i60: "Sefalet ve yıkım. Çekler 3 maçta hiçbir şey gösteremedi. Çek futbolunun ne durumda olduğu ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

Kladensky.denik: "Hayal kırıklığı" başlığı altında, maç sonrası kırmızı kart gören Tomas Chory'nin "Kimseyi boğazından tutmadım. Duygular çok yoğundu. Kesinlikle kimseye bir şey yapmadım" sözlerine yer verdi.

Denik: Maçın adamı olarak ironik bir şekilde hakem Kovacs'ı gösteren site, "Dünya skandal bir performansla karşı karşıya. Hakem maçı çaldı ve Çekya'nın EURO 2024'ten elenmesine yardım etti" ifadelerini kullandı.

Arda Güler- Montella gerçeği ortaya çıktı: Ben oradaydım diyerek herşeyi açıkladı Arda Güler- Montella gerçeği ortaya çıktı: Ben oradaydım diyerek herşeyi... Haberi Görüntüle

ÇEK FUTBOLSEVERLERİN TEPKİLERİ

Çek basını, futbolseverlerin tepkilerine de geniş yer verdi. Hakem Istvan Kovacs için "Dünyanın en kötü hakemi" yorumları dikkat çekti. Çekya'nın turnuvaya veda etmesinde hakemin rolüne vurgu yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading