Yandex Metrica

Türkiye hezimeti sonrası Çek futbolcudan küstah sözler: Onları zehirlemek istedim

Türkiye hezimeti sonrası Çek futbolcudan küstah sözler: Onları zehirlemek istedim

Türkiye'nin Çekya'yı 2-1 yendiği maçın ardından Çek medyasına konuşan Tomas Chory, Çekya basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ferdi Kadıoğlu ve Orkun Kökçü ile gerilim yaşayan ve kırmızı kart gören 29 yaşındaki futbolcu, sahaya girmesinin nedenini "Kimseyi boğazından tutmadım. Duygular çok yoğundu. Kesinlikle kimseye bir şey yapmadım. Sahaya biraz agresiflik katmak, onları zehirlemek istedim. Bundan hoşlanmayacaklarını biliyordum" sözleriyle açıkladı.

Spor

27.06.2024, 19:32

Almanya'da düzenlenen EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda grup maçları dün akşam oynandı ve son 16'ya kalan takımlar belli oldu.

İlk maçında Gürcistan'ı 3-1 yenen milliler, ikinci müsabakada ise Portekiz'e 3-0 yenildi. Gruptaki son maçını dün akşam oynayan Montella ve öğrencileri Çekya ile karşılaştı.

Çekişmeli geçen maçta milliler, Çekya'yı Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun'un uzatmada attığı golle 2-1 mağlup etti. Çekya'nın tek golü Soucek'ten geldi.

Beşiktaş'tan transfer için resmi açıklama geldi Beşiktaş'tan transfer için resmi açıklama geldi Haberi Görüntüle

RAKİBİMİZ AVUSTURYA OLDU

Çekya'yı 2-1'le geçen Türkiye, grubunu ikinci sırada tamamladı ve son 16 turunda Avusturya'nın rakibi belli oldu. Ay-yıldızlı ekibimiz 2 Temmuz Salı günü çeyrek final için sahaya çıkacak. Son 16'da Avusturya'yı elersek, Romanya - Hollanda eşleşmesinin galibi ile çeyrek finalde karşılaşacağız. 

Fenerbahçe'nin yıldızına kanca! İtalyan devi peşinde Fenerbahçe'nin yıldızına kanca! İtalyan devi peşinde Haberi Görüntüle

MAÇ BİTTİ SAHA İÇİ KARIŞTI

Maçın bitiş düdüğünün ardından saha içi bir anda karıştı. Maç esnasında sürekli hakemle didişen ve verilen kararları beğenmeyen Çek futbolcu Ferdi Kadıoğlu ve Orkun Kökçü ile gerilim yaşayadı. Arda Güler'in olaya dahil olduğu olayda Rumen hakem futbolculara sarı kart çıkardı.

Maçın ardından Çek medyasından Sport'a konuşan Tomas Soucek, "Hakem kibirliydi, maçın adamı olmak istiyordu" ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı'dan sürpriz transfer açıklaması Abdullah Avcı'dan sürpriz transfer açıklaması Haberi Görüntüle

CHORY: ONLARI ZEHİRLEMEK İSTEDİM

Karşılaşmasının sona ermesiyle birlikte olayların fitilini ateşleyen isim Tomas Chory, Çekya basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ferdi Kadıoğlu ve Orkun Kökçü ile gerilim yaşayan ve kırmızı kart gören 29 yaşındaki futbolcu, sahaya girmesinin nedenini "Kimseyi boğazından tutmadım. Duygular çok yoğundu. Kesinlikle kimseye bir şey yapmadım. Sahaya biraz agresiflik katmak, onları zehirlemek istedim. Bundan hoşlanmayacaklarını biliyordum" sözleriyle açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading