Yandex Metrica

Türkiye, İzlandı'yı yıktı hat-trick yapan Kerem Aktürkoğlu Portekiz'i salladı

Türkiye, İzlandı'yı yıktı hat-trick yapan Kerem Aktürkoğlu Portekiz'i salladı

A Milli Futbol Takımı, dün akşam İzmir'de oynanan maçta İzlanda'yı 3-1 yenerken hat-trcik yapan Kerem Aktürkoğlu, Portekiz medyasında geniş yer aldı. Record gazetesi, milli futbolcu için "Ağız sulandırdı. Benfica'nın yeni transferi Kerem Aktürkoğlu, Luz Stadı'na çıkmadan önce milli formasıyla büyük bir gösteri yaptı." yorumunda bulundu.

Spor

10.09.2024, 12:17

İlk maçında deplasmanda Galler ile 0-0 golsüz berabera kalan A Milli Futbol Takımımız, Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci müsabakasında İzlanda'yı 3-1 mağlup etti. A Milli Takım'ın gollerini 2, 52 ve 88. dakikalarda Kerem Aktürkoğlu kaydetti ve geceye damgasını vuran isim oldu.

Kısa bir süre önce Portekiz'in Benfica takımına 15 milyon karşılığında transfer olan Kerem Aktürkoğlu, dün akşam İzlanda maçında ortaya koyduğu performansla herkesin takdirini kazanırken Portekiz medyası, milli futbolcuyu yere göğe sığdıramadı.

Galatasaray bombayı patlatıyor! Victor Osimhen için tüm gemiler yakıldı Galatasaray bombayı patlatıyor! Victor Osimhen için tüm gemiler yakıldı Haberi Görüntüle

''AĞIZ SULANDIRDI''

Portekiz'in önde gelen spor gazeteleri arasında yer alan Record ve Ojogo, Kerem Aktürkoğlu'nun geceye damga buran performansını manşetlerinden verirken, diğer gazeteler de iç sayfalarında geniş yer ayırdı.

Record gazetesi, "Ağız sulandırdı" başlığıyla okurlarının karşısına çıkarken "Benfica'nın yeni transferi Kerem Aktürkoğlu'nun, Luz Stadı'na çıkmadan önce milli formasıyla büyük bir gösteri yaptığını" yazdı.

Portekiz medyası ayrıca Kerem Aktürkoğlu'nun maç sonrasında yaptığı açıklamalarda "En alt liglerden geldim ve şimdi Benfica'dayım." şeklindeki sözü öne çıkarıldı.

SGK uzmanından ince hesap: Emekli maaşları ne kadar olacak? SGK uzmanından ince hesap: Emekli maaşları ne kadar olacak? Haberi Görüntüle

''RÜYA GİBİ''

Ojogo gazeetesi "Aktürkoğlu hat-trick yaptı." manşetini atarken Abola ise şu yorumda bulundu;

"Türkiye'nin İzlanda'ya karşı galibiyetinde Aktürkoğlu çok heyecan verici bir futbol ortaya koydu. Hat-trick yapan Benficalı futbolcunun rüya gibi performansı Türkiye'ye galibiyeti getirdi.", Publico "Aktürkoğlu, Uluslar Ligi'nden Bruno Lage'ye merhaba dedi."

Milli takım oyuncularına şok tehdit! Başkan futbolculara ağır konuştu Milli takım oyuncularına şok tehdit! Başkan futbolculara ağır konuştu Haberi Görüntüle

''İKİNCİ FORVET OLARAK KULLANILABİLİR''

Portekiz medyasında yapılan yorumlarda "Benfica'nın forveti, ustaca bir futbolla Türkiye'yi galibiyete taşıdı. Aktürkoğlu artık Benfica'da yeni teknik direktör Bruno Lage'nin yanında antrenmanlara çıkacak ve sol kanatta ikinci forvet olarak kullanılabilir." ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading