Türkiye Karadağ maçı şifresiz mi, hangi kanalda?

Türkiye Karadağ maçı şifresiz mi, hangi kanalda?

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 3. maçında Türkiye A milli takımımız sahasında Karadağ ile karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Türkiye Karadağ maçı şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

Spor

11.10.2024, 15:33

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 3. maçında Türkiye A milli takımımız Karadağ ile karşılaşıyor. Grubunda liderlik koltuğunda yer alan Millerimiz evindeki bu mücadeleyi de kazanarak zirvedeki yerini korumak istiyor.

Uluslar Ligi'nde oynadığı ilk maçta deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kalan Milliler, İzmir'de İzlanda'yı 3-1 mağlup ederek 4 puanla grup lideri konumunda.

Sergen Yalçın'a Almanya'dan sürpriz talip! Tecrübeli hoca Bundesliga'ya gidiyor Sergen Yalçın'a Almanya'dan sürpriz talip! Tecrübeli hoca Bundesliga'ya gidiyor Haberi Görüntüle

TÜRKİYE KARADAĞ MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

UEFA Uluslar Ligi’nde Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda 11 Ekim Cuma akşamında oynanacak Türkiye Karadağ maçı saat 21.45’ten itibaren şifresiz olarak TV8 ve EXXEN platformlarından canlı yayınlanacak.

Türkiye Karadağ

Muhtemel 11

Uğurcan, Zeki-Merih-Abdülkerim-Ferdi, Hakan-Orkun, Yunus-Arda-Kerem, Kenan (Barış Alper)

Mücadelede İtalya Futbol Federasyonundan Daniele Chiffi düdük çalacak. Chiffi'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Alessio Berti ve Luigi Rossi yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Matteo Marchetti olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading