Türkiye ve Hollanda'dan dostluk mesajı: Omuz omuza...

Türkiye ve Hollanda'dan dostluk mesajı: Omuz omuza...

Türkiye ve Hollanda EURO 2024 çeyrek final maçında Berlin'de karşı karşıya gelmeden önce taraflar dostluk mesajı veren paylaşımlarda bulundu. İki rakip milli takım hesapları da bu jest ile maç için karşılıklı dostluk adımları atmış oldu.

Spor

06.07.2024, 14:31

EURO 2024 çeyrek final maçında Türkiye ve Hollanda, bu akşam saat 22.00'de Berlin Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Kritik mücadele öncesinde, iki ülkenin milli takım sosyal medya hesapları dostluk mesajları paylaşarak taraftarları selamladı.

Aziz Yıldırım'dan Serhat Akın'a 'Geçmiş Olsun' mesajı: 'Failler hızlıca yakalansın' Aziz Yıldırım'dan Serhat Akın'a 'Geçmiş Olsun' mesajı: 'Failler hızlıca yakalansın' Haberi Görüntüle

DOSTLUK PAYLAŞIMLARI

Hollanda'nın milli takım hesabı, Berlin Olimpiyat Stadı'na Türk ve Hollandalı taraftarların omuz omuza yürüdüğü anı resmeden bir görsel paylaşarak, "Oyuna olan sevgini paylaş" ifadesini kullandı. Türkiye milli takım hesabı da bu gönderiyi alıntılayarak "Oyunun tutkusunu paylaşıyoruz" notunu düştü. Bu paylaşımlar, her iki ülke taraftarları arasında sıcak bir atmosfer oluşturdu.

FIBA Kadınlar Süper Kupa şampiyonu Fenerbahçe oldu FIBA Kadınlar Süper Kupa şampiyonu Fenerbahçe oldu Haberi Görüntüle

MAÇIN ÖNEMİ

Çeyrek final mücadelesinde galip gelen takım, yarı finale yükselerek İsviçre-İngiltere maçının kazananıyla karşılaşacak. Türk milli takımı, turnuvada şu ana kadar sergilediği performansla dikkat çekerken, Hollanda da Romanya karşısında aldığı rahat galibiyetle gücünü gösterdi.

Barcelona, UEFA'nın Arda Güler paylaşımı sonrası küplere bindi: Ne yapıp edip paylaşımı kaldırttırdılar Barcelona, UEFA'nın Arda Güler paylaşımı sonrası küplere bindi: Ne yapıp... Haberi Görüntüle

ÖNEMLİ EKSİKLER VE HAZIRLIKLAR

Türkiye, İsmail Yüksek ve Orkun Kökçü’nün kart cezalısı, Merih Demiral’ın ise iki maç cezalısı olması nedeniyle eksik bir kadroyla sahaya çıkacak. Buna karşın kaptan Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydın'ın cezasının sona ermesiyle birlikte takıma geri dönmeleri, milli takım için önemli bir avantaj olacak.

Galatasaray PAOK'u 3 golle yıktı UEFA ülke puanı güncellendi Galatasaray PAOK'u 3 golle yıktı UEFA ülke puanı güncellendi Haberi Görüntüle

MUHTEMEL İLK 11

Türkiye'nin sahaya çıkması beklenen muhtemel ilk 11’i ise şu şekilde:

  • Kaleci: Mert Günok
  • Defans: Mert Müldür, Samet Akaydin, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu
  • Orta saha: Kaan Ayhan, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu
  • Forvet: Kenan Yıldız, Barış Alper Yılmaz, Arda Güler
Griezmann'dan veda! Fransız yıldız son noktayı koydu Griezmann'dan veda! Fransız yıldız son noktayı koydu Haberi Görüntüle

MAÇYAYINI

Karşılaşma, TRT 1 ve TRT tabii üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Türkiye ve Hollanda arasında oynanacak bu zorlu mücadele, futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading